به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داود معظمی گودرزی بیان داشت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتا تهران، پروندهای با موضوع برداشت غیرمجاز بیش از ۴۰۰ میلیون ریال تشکیل و تیمی از مهندسان فتا بررسی پرونده را بر عهده گرفتند.
وی عنوان کرد: شاکی در خصوص چگونگی سرقت اظهار کرد، برای انجام عملیات بانکی در یکی از موتورهای جستجوگر اینترنت، بانک خود را جستجو کردم و به اولین سایتی که مشاهده کردم وارد شده و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی ام، متوجه برداشت غیرمجاز بیش از ۴۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی ام شدم.
رئیس پلیس فتا ابراز داشت: کارآگاهان واکاوی زوایای پنهان پرونده را آغاز شد و تحقیقات کارشناسان پلیس فتا نشان داد که سارق یا سارقین با ایجاد یک سایت جعلی شبیه به اینترنت بانک مبلغی را از حساب بانکی مال باخته به صورت اینترنتی برداشت کرده اند.
گودرزی خاطر نشان کرد: با تلاشهای شبانه روزی افسران سایبری پلیس فتا و بکارگیری اقدامات تخصصی مجرم در فضای مجازی شناسایی و هویت او برای پلیس روشن شد و پس از تشریفات قضایی بلافاصله در یکی از محلههای جنوبی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
این مقام مسئول از بازگرداندن مبلغ به حساب بانکی شاکی خبرداد و افزود: متهم پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و مواجه شدن با مستندات و مدارک جمع آوری شده توسط پلیس چارهای جز اعتراف به بزه انتسابی نداشته و اقدامات مجرمانه خود را تشریح کرد.
سرهنگ گودرزی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: همانطور که بارها توسط پلیس فتا در خصوص انجام عملیات بانکی در بستر اینترنت هشدار داده شده است مجددا تاکید میگردد جهت ورود به اینترنت بانک خود به نتایج سرچ در موتورهای جستجوگر اکتفا نکنند و حتما آدرس مشاهده شده را با آدرس اصلی بانک که از منابع معتبر اخذ میکنند تطبیق دهند.
بیشتر بخوانید
سرقتهای اینترنتی و کلاهبرداری رایانهای در صدر جرایم سایبری
انتهای پیام/