علی جبارزاده کارگردان «لب خط» که با این فیلم سینمایی در بخش سودای سیمرغ سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد درباره این اثر به خبرنگارحوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: موضوع این فیلم بیشتر روی دایره امید میچرخد و میگوید در سختترین شرایط هم میتوان سالم زندگی کرد، موفق بود و به هدف رسید.
وی در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی افتاد که برعکس اکثر فیلمهای تولیدی سینمای ایران، فضای امید را در فیلمتان گنجاندید؟بیان کرد: خوشبختانه امسال فیلمهای بیشتری فضای کمدی و امیدواری دارند و تعدادی از آنها را در جشنواره میبینیم. از سویی واقعیت اینجاست که مردم هم اینقدر در زندگی عادی و روزمره تلخی را تجربه میکنند که خسته شدند پس ما به عنوان فیلمساز باید سعی کنیم اثری برای آنها تولید کنیم که شادی آفرین و امیدوار کننده باشد. به شخصه در «لب خط» با وجود اینکه مایه طنز زیادی ندارد سعی کردم امیدواری را بگنجانم تا مخاطب پس از دیدن آن حداقل برای چند ساعت از فضای تلخ زندگی عادی خود دور بماند.
این کارگردان با اشاره به اینکه فیلمش را با هزینه پایین تولید کرده است، تصریح کرد: امسال شنیدم که قیمت کف تولید یک فیلم سینمایی ۴ میلیارد تومان است، اما «لب خط» با قیمت پایینتر از اینها و در بخش خصوصی و بدون هیچ حمایتی از ارگانهای دولتی ساخته شد.
وی در پاسخ به این سوال که پس میتوان با بودجه پایین فیلم خوب ساخت یا خیر، اظهار کرد: خوب یا بد را باید در آینده ارزیابی کرد، ولی میتوان فیلم استاندارد قابل قبول ساخت.
این کارگردان در پایان افزود: اینکه برخی فیلمها با بودجه پایین و برخی دیگر با بودجههای هنگفت ساخته شده و بعد در جشنواره به رقابت میپردازند این رقابت نابرابر است، چون به طور قطع اگر آن بودجههای کلان در اختیار ما قرار بگیرد کیفیت آثار ما نیز تغییر فاحشی خواهد کرد.
انتهای پیام/