برندگان انار طلایی نهمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی استرالیا معرفی شدند.

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم اهدای جوایز انار طلایی نهمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی استرالیا به مدیریت آرمین میلادی، شب گذشته (۳۰ دی‌ماه) به میزبانی سفارت استرالیا در تهران برگزار و جوایز برندگان طی مراسمی با حضور سفیر استرالیا و هیئت داوران اهدا شد.

هیئت داوران جشنواره متشکل از سید غلامرضا موسوی (تهیه‌کننده)، هایده صفی‌یاری (تدوینگر)، پارسا پیروزفر (بازیگر)، منصور ضابطیان (نویسنده و روزنامه‌نگار) و پریناز ایزدیار (بازیگر) معرفی شدند و منصور ضابطیان به عنوان نماینده، بیانیه هیئت داوران را قرائت کرد.

اولین جایزه نهمین دوره جشنواره فیلم‌های ایرانی استرالیا در مراسم اختتامیه جایزه فیلم منتخب تماشاگران بود که به توسط سفیر ایران در استرالیا به محسن تنابنده برای فیلم «قسم» اهدا شد.

جایزه بهترین فیلم اول توسط ابراهیم ابراهیمیان اهدا شد به حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری کارگردانان فیلم «جاندار» که توسط پورامیری دریافت شد.

جایزه بهترین فیلمنامه اهدا شد به محسن قرایی و محمد داوودی برای فیلم «قصر شیرین» که محسن قرایی این جایزه را دریافت کرد.

در ادامه از بهدخت ولیان برای بازی در فیلم «پیلوت» تقدیر شد و به دلیل غیبت پارسا پیروزفر در این مراسم، امیر اسفندیاری جایزه بهترین بازیگر زن را به ژیلا شاهی برای فیلم «قصر شیرین» اهدا کرد.

در ادامه این مراسم جایزه بهترین کارگردانی به محسن تنابنده برای فیلم «قسم» تعلق گرفت که توسط هایده صفی‌یاری به او اهدا شد.

صحبت های محسن تنابنده پس از دریافت جایزه

تنابنده پس از دریافت جایزه‌اش ضمن تشکر از هیئت داوران گفت: خیلی تشکر می‌کنم از هیئت داوران و می‌دانم که در حضور آقای میرکریمی به من لطف کردند تا من در کنار او یاد بگیرم و فیلم‌های بهتری بسازم.

جایزه ویژه هیئت داوران توسط منصور ضابطیان اهدا شد به رضا جمالی برای فیلم «پیرمرد‌ها نمی‌میرند».

جایزه بهترین فیلم توسط غلامرضا موسوی به «قصر شیرین» ساخته رضا میرکریمی اهدا شد.

میرکریمی هم پس از دریافت این جایزه ضمن تشکر از سفیر استرالیا در ایران گفت: می‌خواستم از آرمین میلادی تشکر کنم به دلیل استمراری که در برگزاری این جشنواره داشته است. جشنواره‌ها کوچک یا بزرگ یک فرصت هستند برای ملت‌ها تا بتوانند ارتباط فرهنگی داشته باشند. جشنواره‌هایی مثل جشنواره فیلم‌های ایرانی استرالیا می‌تواند مسافت‌های خیلی دور مثل از اینجا تا استرالیا را کوتاه کند.

وی ادامه داد: باید دست‌مریزاد گفت به خودش و تیمش برای برگزاری این جشنواره و به دلیل اینکه یک هیئت داوری حرفه‌ای برای این کار انتخاب کرده است. من از تک تک اعضای هیئت داوران به دلیل توجهی که به فیلمم داشتند، تشکر می‌کنم. امیدوارم این جشنواره روز به روز بزرگ‌تر و حرفه‌ای‌تر شود و از همه مهم‌تر اینکه سینمای ایران را بیشتر و بیشتر به کشور بزرگی مثل استرالیا معرفی کند که ما می‌شناسیمش هرچند که از آن دور هستیم.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۶:۴۷ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
خودمون به خودمون به اسم اونا جايزه ميديم تازه اقاى پايتخت جايزه نگرفته بود پر مدعا بود حالا ديگه چى ميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
ایشون همونی نیست که برای صداوسیما خط و نشون کشیدند خبرشون جای درج شدن داشت ؟ تازه قرمز هم کردید تیتر رو ، عجب !!

در ثانی 4 نفر از ایرانیا یه جشنواره خصوصی برای خودشون راه انداختن به دلایلی به یکی جایزه می دن

به هنرشون جایزه دادن یا به سیاستی که در مقابل منافع ملی این دست سلبریتی ها دارن ؟ مثلا پرویز پرستوئی برای بادیگارد با این بازی زیباش یا سینمایی های دیگش شایسته جایزه نیست از لحاظ هنری ؟

آقای طنابنده طنزشون لوس شده من از این دو تا پایتخت آخر اصلا خوشم نیومد

سریال نون.خ عالی بود هم 1 هم 2 امیدوارم تا 10 بسازن چونکه بازیگراش خیلی با عشقن و اینو توی سریال هم خیلی خوب میارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
چرا استرالیا باید جشنواره فیلمهای ایرانی بر گزار کند!!!؟؟؟
-
حمید
۱۶:۰۶ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
حالا شما ببخشینشون
قول میدن دیگه تکرار نشه