محققان اعلام کرده اند که آنتی بادی به مرور زمان ناپدید خواهد شد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مجله «نیچر»، محققان آمریکا و سوئیس این نکته را مورد تأیید قرار دادند که ارگانیزم انسان پس از ابتلا به کووید -۱۹، می‌تواند با ابتلای دوباره به آن مبارزه کند، زیرا سلول‌ها ها قادرند این ویروس را به یاد بسپارند.

محققان ۸۷ شخص مبتلا به کووید –۱۹ را یک تا ۶ ماه بعد از بهبودی مورد مطالعه قرار داده اند و به این نتیجه رسیده اند که هر چند آنتی بادی نسبت به «سارس کووید -۲» به مرور زمان ناپدید می‌شود، اما سطح معین سلول‌های ویژه B (سلول‌های حافظه که ویروس را شناسایی می‌کنند) باقی می‌مانند. همانا این سلول‌ها در صورت نفوذ دوباره ویروس به بدن، آنتی بادی نسبت به ویروس کرونا را تولید می‌کنند.

گفتنی است که آنتی بادی‌ها نسبت به انواع جهش‌یافته «سارس –کووید-۲» مقاوم هستند و واکنش ایمنی نسبت به پاتوژن جهش‌یافته را تأمین می‌کنند. تحقیقات کنونی بر خلاف تحقیقات قبلی ثابت کرده اند که عناصر دیگر سیستم ایمنی در دراز مدت، ایمنی بدن را تأمین می‌کنند و نه آنتی بادی‌های خنثی کننده IgM و IgG.

 طبق تحقیقات دانشمندان استرالیایی، ایمنی بدن پس از ابتلا به کووید -۱۹ حداقل ۸ ماه حفظ می‌شود. به این ترتیب واکسن ضد کرونا طی یک مدت طولانی پس از تزریق موثر خواهد بود.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.