به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه مراسم افتتاح دورههای آموزشی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از نکات حائز اهمیت در این دورهها گسترش روابط بینالملل با کشورهای همسایه است، گفت: ما سعی داریم روز به روز به صورتهای مختلف زمینههای فعالیت را گسترش دهیم.
او ادامه داد: در این هفته ارتباطات و جلسات مختلفی با کشورهایی از جمله ترکیه و آذربایجان داشتیم و تفاهم نامههای مختلفی هم در این زمینه منعقد کردهایم.
اسلامی بیان کرد: برگزاری دورههای آموزشی این پیام را میدهد که باید بتوانیم با گسترش زیر ساختها و همچنین گسترش تبادلات تجاری و دسترسی به غرب از مسیر ریلی بتوانیم ظرفیتهای ترانزیتی خود را گسترش دهیم.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم اکنون مسیر و راه ابریشم فعال است و میتوانیم تبادلات تجاری خود را از طریق این مسیر گسترش دهیم.
اسلامی تاکید کرد: بعد از افتتاح راه آهن خواف به هرات بار از طریق این مسیر به مقصد ترکیه و امارات حمل کردیم که این خود یک رکورد در این حوزه به شمار میرود.
بیشتر بخوانید
اسلامی با بیان اینکه میزان تبادلات تجاری با کشور آذربایجان در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸، ۲۵ درصد افزایش یافته و تبادلات تجاری با کشور ترکیه هم ۳۰ درصد افزایش یافته است، گفت: توسعه مسیر ریلی همواره در حال پیشرفت است و ما سیستمهای مدیریت را دنبال میکنیم.
در ادامه این برنامه عبد الغور لیوال سفیر افغانستان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آموزش به کارکنان کشور افغانستان یک اقدام بسیار موثری در این بخش به شمار میرود، افزود: با توسعه راه آهن افغانستان حجم جابهجایی و کالای ترانزیت افزایش مییابد و در این بخش جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن امکانات کمکهای بسیار موثری انجام داده است.
در ادامه سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در دوره اول آموزش به کارکنان راهآهن افغانستان ۳۲ نفر از کارکنان این راهآهن در بازه زمانی ۵۲ روزه وارد ایران شدهاند، گفت: این دورههای آموزشی در سه رشته سوزنبان، متصدی کنترل و متصدی راه آهن برگزار میشود.
رسولی با بیان اینکه سهشنبههای ریلی را با طعم فناوری در سطح بین المللی برگزار میکنیم، گفت: به پیشنهاد اتحادیه بین المللی راه آهن سهشنبههای ریلی در سطح بین المللی برگزار میشود.
انتهای پیام/