در گزارش زیر طرز تهیه ترشی بامیه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی‌شود. انواع ترشی‌های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی‌های از بسیاری از آن‌ها بی خبر هستیم و حتی تصور هم نمی‌کنیم با این مواد هم می‌توان ترشی درست کرد.

آیا تاکنون ترشی بامیه خورده اید؟ یا امتحان کرده اید؟ امروز با آموزش طرز تهیه‌ی ترشی بامیه اومدیم که امیدوارم این ترشی خوشمزه رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید. در ضمن این ترشی برای مجالس و مهمانی‌ها هم خوبه.

مواد لازم

بامیه
سرکه سفید
موسیر تازه
سیر چند حبه کوچک
آب جوشیده و نمک (در صورت دلخواه)
جعفری و ترخون تازه
نعناء خشک یکی دو قاشق


بیشتر بخوانید

طرز تهیه ترشی بامیه با ترخون و جعفری

بامیه‌ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می‌کنم. (خیلی کم باید کوتاه بشه، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه)
روی یک پارچه تمیز پهنشون می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آبشون چیده بشه.

موسیر‌ها و سیر‌ها رو هم خرد کرده و داخل یک شیشه‌ی تمیز و خشک بامیه‌ها رو ریخته و لا به لای اون سیر‌ها و موسیر‌ها و سبزی‌ها رو و نعناء خشک رو می‌ریزیم و می‌چینیم

تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می‌پوشونیم. درب ظرف رو محکم می‌بندیم و در صورت دلخواه می‌تونید درب شیشه رو با یک کیسه فریزر ببندید.

۲۰ روز بعد ترشی قابل مصرفه.
نوش جان

نکته‌های مهم برای تهیه ترشی بامیه

اگر تردی بامیه رو دوست ندارید می‌تونید قبل از ریختن در شیشه بگذارید یک جوش بخوره، در آبکش بریزید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
حتماْ موقع پاک کردن، بامیه‌های زده دار و نصف شده رو جدا کنید.
پبعضی‌ها طعم تند سرکه رو دوست ندارن و با ترشی هاشون آب هم قاطی میکنند. یادتون باشه برای این ترشی از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید. حدود یک هشتم شیشه.‌
می‌تونید موسیر و سیر و سبزی‌ها رو هم حذف کنید، ولی پیشنهاد می‌کنم نعناء خشک به هیچ وجه حذف نشه.

یک راه برای وقتی که ترشی لیز شد و آب ترشی لزج شد:
آب ترشی رو کاملاْ دور بریزید و یک بار دیگه با سرکه پر کنید.

ترشی بامیه با سیر و موسیر

مواد مورد نیاز

بامیه یک کیلوگرم
سیر یک بوته
موسیر ۵۰ گرم

ادویه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه

بامیه‌ها را بشوئید و درون صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس درون ظرف مخصوص ترشی بریزید. پوست سیر‌ها را بگیرید و لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

موسیر را بخیسانید. پس از نرم شدن و گرفتن دور ریزشان، آن‌ها را بشوئید و در صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس آن‌ها را لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

اکنون ادویه و نمک را به بامیه بیفزائید و سرکه، به اندازه‌ای بریزید که روی بامیه را بپوشاند. بعد درِ ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

یادآوری ۱: مقدار نمک را، بنا به دلخواه می‌توان کم یا زیاد کرد.

یادآوری ۲: پس از حدود ۱۵ روز، ترشی قابل مصرف است

ترشی بامیه تخم گشنیز

مواد لازم

بامیه ریز
شوید: برای هر شیشه ۱ شاخه
فلفل چیلی قرمز: برای هر شیشه ۳ عدد
نمک: ۱ قاشق چای خوری
سیر: ۲ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری برای هر شیشه
اب ۱: پیمانه
سرکه:۱ پیمانه

طرز تهیه

سرکه واب و تخم گشنیز و نمک و فلفل‌ها رو بزارید روی حرارت تا بجوش بیان.
بامیه‌ها رو بشورید و بزاریدخشک بشن. نباید هیچ ابی روی بامیه‌ها باشه.
انتهای بامیه‌ها رو با کارد تیزی برش بدید هواستون باشه زیادی برش ندید که لزجی بامیه‌ها در بیاد
داخل شیشه یک شاخه گشنیز و ۱ حبه سیر بزارید و بامیه‌ها رو بچینید توش ودر اخر دوباره ۱ حبه سیر بزارید و بعد مخلوط اب و سرکه رو داغ داغ بریزید روی بامیه ها. در ظرف رو محکم ببندید و سر و ته بزارید کمی بمونه تا مطمئن بشید که هوا وارد شیشه نمیشه.
ترشی رو منتقل کنید یک جای خنک و تاریک. یک جایی مثل زیرزمین. ترشی شما بعد ۲-۳ هفته حاضر میشه.

منبع:ایران بانو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.