به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ سید وحید خلیلاللهی در نشست هماندیشی و شورای اطلاعرسانی بیمه سلامت در اردبیل اظهار داشت: از ابتدای امسال تا ۲۹ دی ماه ۹۹ تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز درمانی بستری شده و دوره درمانی خود را سپری کردهاند.
خلیلاللهی از افزایش هزینه درمان بیماران کرونایی به دلیل افزوده شده یک داروی ویژه به طول دوره درمان بیماران خبر داد و گفت: تعرفه درمان هر بیمار کرونایی از ۳ میلیون تومان در ابتدای سال به ۵ میلیون تومان در حالحاضر رسیده است که بیمه سلامت ۹۰ درصد هزینههای بیماران کرونایی بستری شده را متقبل میشود.
او از هزینهکرد بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل طول دوره درمان بیماران کرونایی در سطح استان خبر داد و بیان کرد: هزینه درمان بیماران مبتلا به کرونا در آذرماه ۹۹ به صورت میانگین ۶.۴ میلیارد تومان بوده است که هزینه هر فرد بیمار مبتلا به کرونا نیز معادل ۵ میلیون تومان است.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان به دلیل شیوع بیماری کرونا در حالحاضر بیمه سلامت رایگان برای افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه درمانی پایه هستند، توسط سازمان انجام میشود.
او از پوشش ۷۰ درصدی نسخهپیچی الکترونیکی در مطب پزشکان خبر داد و گفت: در دی ماه امسال نسخ درمانی در داروخانه، آزمایشگاه و رادیولوژیها به صورت صد درصدی الکترونیکی بوده است.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل جایگاه استان اردبیل در بحث اتصال به سامانه نسخهپیچی الکترونیکی به لحاظ فنی رتبه نخست کشوری و به لحاظ استفاده از این امتیاز الکترونیکی در تمامی مراکز درمانی استان اردبیل رتبه چهارم کشوری است.
خلیلاللهی همچنین تصریح کرد: مراکز درمانی، مطب و داروخانههایی که مجهز به سیستم الکترونیکی نسخهپیچی هستند پرداخت تعهدات مربوط به این بخشها نیز در اولویت اداره کل بیمه سلامت استان خواهد بود.
رئیس شورای اطلاعرسانی بیمه سلامت استان با اشاره به شرایط مناسب جهت اخذ دفترچه بیمه سلامت و درمانی اظهار کرد: از شهروندان و افراد فاقد هرگونه پوشش بیمه پایه تقاضا داریم تا از فرصت پیش آمده در وضعیت و شرایط کرونایی موجود استفاده کرده و خود را با شرایط کاملا آسان و رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.
خلیلاللهی از ثبتنام الکترونیکی برای بهرهمندی از خدمات درمانی بیمه سلامت از طریق سامانه ISC خبر داد و گفت: افراد فاقد دفترچه بیمه میتوانند به صورت الکترونیکی از طریق سامانه مذکور در هر ساعت از شبانهروزی نسبت به ثبتنام غیرحضوری و دریافت دفترچه بیمه رایگان اقدام نمایند.
او همچنین از استقرار نظام پیشنهادات برون سازمانی به تازگی در سیستم استانی بیمه سلامت خبر داد و افزود: بخشی تحت عنوان پیشنهادات مردمی در پورتال اداره کل به آدرس http://ar.ihio.gov.ir راهاندازی شده است که تمامی آحاد مردم و حتی جامعه درمانی و پزشکی استان نیز میتوانند با درج و ارسال نقطه نظرات و پیشنهادات خود بیمه سلامت استان را در ارائه خدمات بهتر و بهبود کیفیت خدمات یاریرسان باشند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل از وضعیت مناسب پرداخت تعهدات تشخیصی درمانی بیمه سلامت اعلام رضایت کرده و یادآور شد: طی ۲ ماه اخیر بالغ بر ۶۱ میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه علوم پزشکی، مطبها و موسسات طرف قرارداد پرداخت شده است.
خلیلاللهی تصریح کرد: ۴۷ میلیارد تومان از کل مبالغ پرداختی در وجه دانشگاه علوم پزشکی استان و ۱۴ میلیارد تومان نیز به بخش خصوصی و غیردانشگاهی پرداخت شده است.
او ادامه داد: خوشبختانه با بودجه ابلاغی و پرداختی از سوی سازمان ما طی ماههای اخیر بهترین شرایط متصور را در پرداخت تعهدات خود داشتیم که در این زمینه لازم به ذکر است که بدهیهای بخش دانشگاهی که از سالهای قبل معوقه بود نیز تا به امروز به صورت کامل پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به اهمیت افزایش بودجه پایدار سازمانی در برش استانی عنوان کرد: باتوجه به اینکه هدف اصلی ما ارائه خدمات بدون نقص به عموم مردم در سطح استان است در این زمینه افزایش سقف بودجه سازمانی میتواند در ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به آحاد مردم کمک حال باشد.
خلیلاللهی ضمن رضایتمندی از ارائه خدمات درمانی در سطح استان اضافه کرد: خوشبختانه تا به امروز تمامی پرسنل اداری و درمانی استان مجدانه و با پشتکار مستمر نسبت به ارائه خدمات به بیماران در این وضعیت سخت کرونایی اقدام کردهاند که از این بابت قدردان تمامی کادر درمان و بیمه سلامت استان هستیم.
انتهای پیام/س