به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرید خلیلی مدیر مرکز خدمات سرمایهگذاری استان کرمانشاه با اشاره به رقابتی که این روزها بین تمام کشورها برای جذب سرمایهگذاران خارجی وجود دارد،گفت : شرایط بگونهای است که بسیاری از سرمایهگذاران ترجیح میدهند به جای حضور فیزیکی و بررسی فرصتهای سرمایهگذاری، عمدتا این فرصتها را در بستر فضای مجازی در اختیار داشته باشند.
او گفت : بسیاری از آژانسهای بینالمللی در دنیا اکنون در زمینه معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و بازاریابی برای آنها فعالیت دارند و ما نیز باید در کشور به این سمت حرکت کنیم و امکان دسترسی به فرصتهای سرمایهگذاری خصوصا سرمایهگذاری خارجی را در فضای مجازی فراهم کنیم.
مدیرمرکز خدمات سرمایهگذاری استان کرمانشاه افزود: معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در بستر مجازی علاوه بر کاهش هزینههای تردد سرمایهگذاران، امکان بررسی دقیق جزییات محل سرمایهگذاری در بستر GIS را فراهم میکند و به علاوه متقاضی میتواند فرصتهایی که در اختیار دارد را با هم مقایسه کند.
خلیلی با بیان اینکه از پارسال پیگیری برای تدوین نقشه جامع سرمایهگذاری در کشور و استانها به تدریج آغاز شد، ادامه داد: ما هم چند ماهی است که در کرمانشاه بر روی تدوین اطلس سرمایهگذاری کار میکنیم و ستادی هم برای این منظور در استان تشکیل شده است.
او از شناسایی ۱۱۰ لکه سرمایهگذاری در استان به عنوان مزیت برای سرمایهگذاران خبر داد و افزود: لازم است تمام جوانب این لکهها از نظر امکان دسترسی به خدمات و امکان دسترسی به آن در بستر GIS فراهم شود و در نهایت لکهها را در سایت مربوطه بارگذاری کنیم که این مراحل در دست اقدام است تا سایت مربوط به اطلس سرمایهگذاری استان راهاندازی شود.
مدیرمرکز خدمات سرمایهگذاری استان کرمانشاه با ابراز امیدواری در خصوص راه اندازی اطلس جامع سرمایهگذاری استان تا پایان امسال و یا در نهایت بهار سال آینده، افزود: لازم است این اطلس به زبان انگلیسی هم برای دسترسی بهتر سرمایهگذاران خارجی تعریف شود.
خلیلی گفت: در تدوین اطلس سرمایهگذاری استان به مزیتهای هر منطقه و اسناد بالادستی توجه شده است .
انتهای پیام/د