به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از راههای استفاده از سیب و ویتامینهای آن تهیه شربت سیب است. برای تهیه شربت سیب ابتدا باید نوع سیب را انتخاب نمایید. این انتخاب بر اساس طعم، شیرینی، رنگ، بو، آبدار بودن واندازه سیب امکان پذیر است.
اگر میخواهید آبمیوهی سیب کم شیرینی داشته باشید به اندازه ۲ عدد سیب شیرین ۲ عدد سیب ترش انتخاب کنید. اگر آبمیوه شیرین میخواهید از سه عدد سیب شیرین و یک عدد سیب ترش استفاده کنید و اگر آبمیوه کاملا شیرین میخواهید تمام سیبهای شیرین را انتخاب نمایید. این میزان سیبها نسبت آنها است با توجه به این نسبت مقدار آنها را افزایش بدهید.
بیشتر بخوانید:
خواص سیب:
• دمنوش سیب با دارچین برای افرادی که اسهال دارند مناسب است و همچنین یک میوه قلیایی است که موجب میشود آب اضافی بدن دفع گردد.
• کلسیم موجود در سیب باعث میشود کلسیم سایر غذاها جذب شود برای کسانی که سرماخوردگی دارند و مدام سرفه میکنند و صدایی گرفته دارند مفید است.
• آب سیب در زیبایی پوست تاثیر زیادی دارد و چین و چروک را از بین میبرد.
شربت سیب ساده:
مواد لازم برای تهیه یک لیوان شربت سیب:
سیب درختی ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
عرق بهار نارنج یا گلاب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت سیب ساده:
برای تهیهی شربت سیب ابتدا، سیبها را تکه تکه کنید و درون مخلوط کن بریزید. سپس عسل و آبلیمو تازه و عرق بهار نارنج یا گلاب را به آنها اضافه کنید.
باید عسل را از قبل در دمای محیط نگهداری کنید که به راحتی با مواد مخلوط شود.
ترکیب آب لیموترش و عسل به سیب از اکسیده شدن و سیاه شدن آن جلوگیری میکند.
این نوشیدنی بسیار مفرح بوده و به دلیل داشتن عرق بهار نارنج توصیه میشود که قبل از خواب مصرف شود، زیرا باعث آرامش اعصاب میشود.
شربت سیب با سیب پخته:
مواد لازم برای شربت سیب:
سیب ۲ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیتر
چوب دارچین ۲ عدد
رنده پوست سیب ۲ عدد
میخک ۵ عدد
ریحان تازه چند برگ
طرز تهیه شربت سیب خانگی:
ابتدا رنده پوست سیب را با شکر مخلوط کنید و ورز دهید. سیبها را پوست بگیرید و آنها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هستهی آنها را بگیرید و به مخلوط شکر اضافه کنید.
آب، چوب دارچین و میخک را به مواد اضافه کنید، ظرف را روی شعله ملایم قرار بدهید تا به جوش بیاید. چند برگ ریحان تازه هم برای خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنید.
زمانی که سیبها کاملا نرم شدند، شعله را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شدند، شربت را از صافی عبور بدهید و در یخچال قرار بدهید.
هر زمان که بخواهید میتوانید کمی از شربت را در یک لیوان آب خنک بریزید و میل کنید.
شربت سیب با آب سیب:
مواد لازم شربت سیب با آب سیب:
آب سیب نصف لیوان
سیب ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
میخک ۳ عدد
آب لیموی تازه یک سوم قاشق مرباخوری
آب ۱ لیوان
طرز تهیه شربت سیب با آب سیب پخته:
ابتدا سیبها را پوست بگیرید و خرد کنید؛ و بعد آب آنها را با آبمیوه گیری بگیرید.
درون ظرف مناسبی ۱ لیوان آب بریزید روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس مقداری نبات اضافه کنید تا در آب جوش حل شود چند بار هم بزنید.
سپس آب سیب و آبلیموهی تازه را اضافه کنید تا بجوشد در ظرف را نگذارید اگر در ابتدای جوش کف کرد آنها را با قاشق بردارید. برای معطر شدن شربت، چوب دارچین و میخک را اضافه کنید.
به مدت ۳۰ دقیقه اجازه بدهید روی حرارت ملایم بجوشد. ۱۵ دقیقهی آخر در ظرف را بگذارید زمانی که شربت قوام آمد از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
شربت سیب آماده شده را در لیوان بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد میل کنید.
نکاتی برای تهیه شربت سیب:
• به جای نبات میتوانید از شکر استفاده کنید.
• در هنگام پخت سعی کنید از ظروف تفلون استفاده کنید، زیرا ویتامینهای موجود در سیب حفظ میشوند و از بین نمیروند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/