به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مدت که بیماری فراوان است مخصوصا کرونا بهتر است داخل اکثر غذاهایتان سیر استفاده کنید تا سیستم ایمنی بدنتان بالا برود.
با این روش سیر را به مدت طولانی میتوانید نگهداری کنید بدون اینکه دغدغهای برای خراب شدن آن داشته باشید.
از حریره سیر میتوانید مانند سیر تازه یا خشک که داخل غذا استفاده میکردید و یا سرخ میکردید باز هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه و کاناپ تن ماهی تا پای زردآلوی خوشمزه + تصاویر
مواد لازم برای حریره سیر:
سیر خشک
نمک
روغن مایع یا روغن زیتون یا کنجد
طرز تهیه حریره سیر:
من میزان برای حریره سیر نگفتم، زیرا به صورت چشمی استفاده میکنم و میزان آن دستم نیست. به این صورت که ابتدا سیرها را پوست بگیرید و بعد آنها را بشویید و داخل سبد قرار بدهید تا کاملا آب آنها از بین برود و خشک شوند.
زمانی که کاملا خشک شدند آنها را درون میکسر قرار بدهید و روی آن مقداری روغن بریزید روغن آن کاملا سلیقه است از هر روغنی دوست داشتید استفاده کنید؛ و مقداری نمک روی آن بریزید. بهتر است نمک آن زیاد باشد نه اینکه خیلی شور، ولی خوش نمک باشد.
نگرانی خوش نمک بودن آن نباشید، زیرا داخل غذا ۱ قاشق استفاده میشود و میتوانید نمک غذا را کمتر بریزید. سپس آنها را میکس کنید اگر روغن آن کم بود و خشک بود باز هم روغن به آن اضافه کنید به صورتی که نه خیلی رقیق باشد و نه خیلی سفت. غلظت آن شبیه پوره باشد. میتوانید مقداری پودر فلفل هم به آن اضافه کنید این کاملا سلیقهای است.
سپس آن را درون ظرفی دردار و تمیز بریزید و روی آن مقداری روغن بریزید که روی آن خشک نشود بعد در آن را محکم کنید.
نکاتی برای تهیه حریره سیر:
برای قرار دادن سیر داخل ظرف دردار حتما ظرف را شسته و اجازه بدهید کاملا خشک شود حتی اگر با دستمال خشک کردید باز هم اجازه بدهید تا رطوبت آن از بین برود.
نمک باعث ماندگاری بالای سیر میشود باعث میشود سیر کپک نزند. البته این نکته حائز اهمیت است که همیشه با قاشق خشک و تمیز از سیرها بردارید؛ و دوباره درب ظرف را محکم کنید که هوا به داخل آن راه پیدا نکند.
خاصیت حریره سیر مانند سیر خشک یا تازه میباشد فقط با این روش میتوانید آن را داخل یخچال به مدت ۱ سال نگهداری کنید.
من از حریره سیر حدود ۱ سال و نیم داخل یخچال نگهداری کردم.
برای خرد کردن سیرها لازم نیست سبزی وسط آن را جدا کنید البته اگر دوست ندارید هم جدا کنید، زیرا هیچ ضرری ندارد.
بهتر است تهیه کردن حریره سیر را زمانی که سیر ارزان است انجام بدهید، ولی اکنون به علت انواع ویروس و آنفولانزا از سیر استفاده کنید تا سیستم ایمنی بدنتان بالا برود.
کاربردهای حریره سیر، نکتههایی برای تهیه حریره سیر
میتوانید حریره سیر را به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید
کاربردهای حریره سیر:
برای تهیه نان سیر از آن استفاده کنید.
برای غذاهای گوشتی که در فر پخته میشود.
میتوانید به انواع سسها (مایونز، کچاپ، سس سفید) اضافه نمایید.
به ماست، برانی، ته دیگ سبزی پلو، پاستاها، کوکو ها، کتلت، دلمه ها، برای پخت مرغ و یا سرخ کردن ماهی اضافه کنید.
کره و مخلوط سیر را با کمی نمک روی نان بمالید ساندویچی مناسب برای عصرانه است.
به انواع خمیر مثل خمیر پیتزا و پیراشکی اضافه کنید.
برای درست کردن سیر داغ میتوانید از این مخلوط استفاده کنید. از حریرهی سیر سرخ شده داخل انواع خورشها میتوانید استفاده کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/