در مطلب زیر طرز تهیه فته بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان پیش‌غذا‌های مختلف، از محبوب‌ترین‌های آن‌ها می‌توان به طعم‌های خاص خاورمیانه‌ای اشاره کرد.

امروز قصد داریم طرز تهیه فته بادمجان  را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

بادمجان متوسط – ۲ عدد
گوشت چرخ کرده – ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم (اگر گیاه‌خوار هستید می‌توانید سیب زمینی، قارچ یا نخود را جایگزین آن کنید.)
پیاز متوسط نگینی – یک عدد
رب - به میزان لازم
گوجه فرنگی نگینی – ۴ تا ۵ عدد
ادویه مورد علاقه، زیره و ادویه کاری یا گرام ماسالا – به میزان لازم
نان لواش یا پیتای قطعه‌قطعه شده – به دلخواه
روغن زیتون - به میزان لازم
پاپریکا و پودر سیر یا زردچوبه – به میزان لازم
ماست یونانی - ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
ارده - ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش- ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
سیر تازه رنده شده – ۲ حبه
برگ نعناع – کمی
دانه انار و بادام زمینی - برای تزیین


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

۱- در اولین مرحله پیاز و زردچوبه را تفت می‌دهیم تا سبک شود.

۲- بعد گوشت چرخ کرده و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم. گوجه و رب را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم.

۳- در تابه را می‌گذاریم تا مزه‌ها به خورد هم برود.۴- در قابلمه جداگانه بادمجان‌ها را می‌ریزیم.

چند نکته مهم

برای استفاده کمتر از روغن هنگام سرخ کردن بادمجان اجازه دهید آبش کشیده شود و بعد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نان‎های قطعه‌قطعه شده را در ظرفی بریزید و به روغن زیتون، پاپریکا و پودر سیر آغشته کنید و اجازه دهید روی تابه یا فر برشته شوند.
بادمجان‌ها را به مخلوط گوشت اضافه و زیر گاز را خاموش کنید.
در کاسه‌ای ماست، ارده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید.
بشقابی خوش رنگ انتخاب کنید و به ترتیب نان‌های برشته را رویش بچینید. مواد گوشتی را روی آن‌ها بریزید و در نهایت مخلوط ماست و ارده را اضافه کنید. سپس نعناع، بادام زمینی و چند دانه انار روی آن بپاشید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
من نفهمیدم چی نوشته بودین. خواهشان قبل گذاشتن مطلب یه بار بخونیدش