![وقتی مهندسان ایرانی زیبایی خلق میکنند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352809_212.png)
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به گستردگی حوزه تعلیم و تربیت و جامعه دانش آموزی کشور گفت : همین امر باعث شده که ارتباط تنگاتنگی بین این قشر و آموزش وپرورش وجود داشته باشد.
او به کسب رتبه برتر شورای دانش آموزی آموزش وپرورش استان کرمانشاه به همت والای همکاران در سطح کشوری اشاره کرد و گفت : این موفقیت را دستاورد و افتخاری برای سازمان آموزش وپرورش استان کرمانشاه میدانیم.
یزدان پناه به نقش والای معلمان در استمرار آموزش و تربیت دانش آموزان در ایام کرونا اشاره کرد و آن را کاری بزرگ عنوان کرد که با درک شرایط بحران کرونا از این آزمون سربلند و با افتخار بیرون آمده اند.
یزدان پناه بر ضرورت پاسخگویی درست و به موقع همکاران فرهنگی و ستادی به ارباب رجوع تاکید کرد .
انتهای پیام/د