به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محسن مظلوم فارسی باف مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران در نشست با رئیس و معاونان پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر بیان کرد: صنعت گاز ایران در توسعه فناوری تا ۸۰ درصد به خودکفایی رسیدهاست و پیشبینی میشود در چشمانداز ۵ تا ۷ سال آینده حلقه فناورانه در این بخش تکمیل شود.
او افزود: با توجه به اینکه تنها ۲۰ درصد صنعت گاز کشور نیازمند توسعه فناورانه است و شرکتهای دانشبنیان نیز در حال برنامهریزی و فعالیت در این زمینه هستند، باید از این پس، شرکتها توجه خود را به سمت بازارهای بین المللی در حوزه توسعه فناوری متمرکز کنند.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان استان بوشهر که در زمینه صنعت گاز فعالیت میکنند باید تلاش کنند با رسیدن به ترازهای بینالمللی بازارهای آینده خود را گسترش دهند.
بیشتر بخوانید
مظلوم فارسی باف عنوان کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل فاصله کم تا استان بوشهر و گازخیز بودن میتوانند بازارهای مناسبی برای شرکتهای دانشبنیان این استان باشند که باید مورد بررسی دقیقتر قرار گیرد.
او ادامه داد: شرکت ملی گاز ایران در بخش پژوهش و فناوری به دنبال تقویت زیرساخت مجازی است تا شرکتهای دانشبنیان از استانهای متفاوت در این قالب تعامل و همافزایی و همرسانی داشته باشند.
سرپرست پارک علم و فناوری استان بوشهر هم گفت: این استان با داشتن پنج مرکز رشد و پارک علم و فناوری زیر ساختهای لازم برای فعالیت شرکتهای فناور و دانش بنیان و حمایت از آنها را دارد.
حسن حبیبی ادامه داد: ۱۵ شرکت دانشبنیان استان بوشهر در حوزههای مختلف صنعت گاز فعالیت میکنند و تاکنون نیز دستاوردهایی در تولید نیازهای این بخش داشتهاند که پیش از این از خارج تامین میشد.
معاون پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران به همراه مسئولان پارک علم و فناوری خلیج فارس از تعدادی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در مرکز رشد و منطقه ویژه اقتصادی بوشهر بازدید کردند.
انتهای پیام/ک