به گزارش خبرنگار
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیمی نیا رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران اظهار کرد: از ابتدای شیوع
ویروس کرونا تالارهای پذیرایی جزو اولین صنوفی بودند که اقدام به تعطیلی واحدهای خود کردند و هم اکنون پس از گذشت یک سال تمهیداتی برای بازگشایی آنها اندیشیده شده است.
او افزود: نهایتا پس از یک سال، ستاد ملی مقابله با کرونا و استانداریها تصمیم گرفتند که تالارهای پذیرایی در مناطق زرد، آبی و سفید با یک سوم ظرفیت شروع به فعالیت کنند.
بیشتر بخوانید
رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی بیان کرد: تالارهای برگزار کننده باید درب ورودیهای خود از تب سنج برای مهمانان استفاده کنند و هر مهمان با فاصله یک و نیم متری نسبت به دیگر مهمان قرار بگیرد.
ابراهیمی نیا ادامه داد: ساعات برگزاری مراسم نیز باید کوتاهتر شود تا پیش از شروع ساعات ممنوعیت تردد، مهمانان به منازل خود بازگردند.
او تصریح کرد: تمامی مراسم ختم، عروسی و غیره تنها با شرایط ذکر شده قابل برگزاری است و توصیه میشود مردم مراسم خود را فقط در تالارهایی برگزار کنند که مجوز رسمی از اتحادیه دارند.
رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی ابراز کرد: در این خصوص سامانهای راه اندازی شده تا میزبان هر مراسم زمان حضور، تعداد مهمانان و اطلاعات مراسم را در این سامانه وارد کند تا تالار محل برگزاری، برای رعایت شیوه نامههای بهداشتی بیشترین تمهیدات را آماده کنند.
ابراهیمی نیا مطرح کرد: تمام تالارهای پذیرایی که مجوز کسب از اتحادیه داشته باشند، به صورت جداگانه در این سامانه ورود میکنند و واحد خود را ثبت میکنند.
او افزود: سه نهاد بازرسی اتاق اصناف، وزارت بهداشت و اتحادیه هر سه به صورت جداگانه بر واحدها نظارت خواهند داشت و در صورت نیاز، این سه ارگان با یکدیگر متحد شده و همکاری میکنند.
رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی در پایان تصریح کرد: برخورد نهادهای نظارتی با واحدهای متخلف بستگی به نوع تخلف واحد دارد که جریمههای نقدی و ضبط جواز کسب از نمونههای این برخوردها است.