![حقوق بازنشستگان امشب و عیدی چند روز آینده پرداخت میشود](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358531_307.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه چوبکهای پنیری آشنا کنیم.
مواد لازم:
۱۵۰ گرم پنیر فتا
۱۵۰ گرم پنیر چدار (پنیر من شور بود)
۱ قاشق چای خوری فلفل تند قرمز
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ استکان شیر (۱۲۵ میلی لیتر)
کمی جعفری خرد شده
۱ بسته بکینگ پودر (یک قاشق چایخوری)
۲.۵ لیوان آرد (لیوان ۲۲۰ میلی لیتر)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
درون یک کاسه عمیق پنیر سفید ریز خرد شده، پنیر چدار رنده شده ریز، تخم مرغ کامل، جعفری خرد شده، فلفل چیلی، نمک، بکینگ پودر، شیر را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنیم.
با افزودن یک لیوان آرد، یک خمیر نرم که کمی به دست میچسبد، ورز دهید، از خمیر ۷-۸ مرنگ درست کنیم. با چرخاندن هر مرنگ با دست روی نیمکت، رولهای نازک و بلند درست کنیم.
آن را با چاقو به قطعههای مورد نظر برش دهیم، ۲-۳ بار دیگر آن را به عقب و جلو فشار دهیم و همین کار را انجام دهیم تا تمام خمیر تمام شود.
سپس به اندازه کافی روغن در ماهیتابه خود بریزیم روغن را خوب گرم کنیم.
خمیرها باید با حرارت ملایم در روغن داغ سرخ شوند.
بعد از اینکه همه خمیرها سرخ شد، میتوانیم آن را سرو کنیم.
منبع: turk yemek tarifleri
انتهای پیام/