در گزارش زیر طرز تهیه کیک باقلوای گردویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک باقلوای گردویی آشنا کنیم.

مواد لازم:

۴ تخم مرغ
۱ لیوان آرد
۱ لیوان ارد سمولینا
۱ لیوان شکر دانه ریز
۱ لیوان روغن
۱ لیوان ماست
۱ استکان مغز گردوی ریز خرد شده
رنده پوست ۱ عدد پرتقال
۱ بسته بکینگ پودر (یک قاشق چایخوری)
۱ بسته وانیل

برای شربت؛
۲ لیوان شکر دانه ریز
۳ لیوان آب
۱ استکان آب پرتقال
چند قطره اب لیمو


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
تخم مرغ‌ها را با شکر دانه ریز زده تا کرم رنگ و خامه‌ای شوند.
روغن و ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم
سپس پوست پرتقال، ارد سمولینا، آرد (الک شده) و وانیل را اضافه کردم و با قاشق چوبی ۵ دقیقه دیگر خوب مخلوط کردم.
من بیکینگ پودر و مغز گردو را اضافه کردم و به آرامی مخلوط کردم و داخل قالب از قبل چرب شده ریختم
من آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰-۱۸۰ درجه پختم تا زمانی که روی کیک برشته شد

برای شربت، ۲ فنجان شکر ۳ فنجان آب ۱ استکان آب پرتقال را به قابلمه اضافه کردم و آن را روی اجاق گذاشتم
بعد از اینکه جوش آمد، چند قطره آب لیمو ریختم و آن را با حرارت ملایم پختم تا غلیظ شود. (اجازه دادم کمی از حرارت افتاد).
شربت را روی کیک سرد ریختم، می‌توانید بگذارید حداقل ۲ ساعت استراحت کند و آن را با گردو، بادام زمینی، پودر پسته فندق یا خامه سرو کنید. من از قالب ۲۵ سانتی استفاده کردم. شما می‌توانید از قالب‌های مافین کوچک استفاده کنید، عاشقان شیرینی می‌توانند مقدار شکر شربت را به ۲.۵ لیوان برسانند. نوش جان

دوستان در دستور اصلی گفته بود که از یک قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده کنید که من اصلا توصیه نمیکنم و بهتره که از همون بکینگ پودر استفاده بشه.

منبع:turk yemek tarifleri

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۸:۳۰ ۲۶ دی ۱۳۹۹
اصلا دستور این کیک از پایه غلطه مقدار شکر و روغنش زیاده اصلا نیازی به ماست و پوست پرتقال نداره برای شربتش مقدار آبی که گفته شده زیاده
Iran (Islamic Republic of)
گووف
۱۷:۱۲ ۲۴ دی ۱۳۹۹
چرا هردستور پخت کیک از اینترنت میگیرم کیک سفت وسنگین داخلش اصلا مثل مال بیرون نمیشه چرا من ایهمه وسیله خراب کنم اخرش هیچ
Iran (Islamic Republic of)
مرضیه کیک ها
۱۴:۳۲ ۲۴ دی ۱۳۹۹
خیلی هم خوب به به
United States of America
Homa
۰۱:۵۲ ۲۴ دی ۱۳۹۹
درود اشپزیتون فوق‌العاده است
Iran (Islamic Republic of)
ایما
۲۱:۳۴ ۲۳ دی ۱۳۹۹
میخام درس کنم کاش خوب در بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۲۳ دی ۱۳۹۹
این کیک باید بعد از اضافه کردن شربت بافتش نام باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۲۳ دی ۱۳۹۹
من عاشق کیک هام به به
Iran (Islamic Republic of)
حمیده
۲۱:۰۲ ۲۲ دی ۱۳۹۹
سفت شد مواد اشتباه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۲۴ دی ۱۳۹۹
بکینگ پودرش رو کم گفته باید یک قاشق غذاخوری یا دو قاشق مربا خوری می نوشت
Iran (Islamic Republic of)
Nbbghgg
۱۸:۳۷ ۲۲ دی ۱۳۹۹
بیکینگ پودر از همون جوش شیرین تشکیل شده