به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در جلسه هیئت دولت که بعدازظهر روز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، معاون اول رئیس جمهور گزارشی از سفر دو روزه خود به استان سیستان و بلوچستان، به هیئت وزیران ارائه داد.
در این جلسه که با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شد، مشکلات استان سیستان و بلوچستان به ویژه در زمینه راه آهن چابهار، گازرسانی به همه شهرها، روستاها و سایر مناطق استان، مشکلات صید و صیادان و مسائل و مشکلات حاشیه نشینی در شهر چابهار و زاهدان، مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
در سفر معاون اول رئیس جمهور همچنین از طرحهای مهم توسعه سواحل مکران و طرح احیاء ۴۶ هزار هکتار اراضی دشت سیستان بازدید و مسائل و مشکلات هریک بررسی شد.
پس از این گزارش، مقرر شد کارگروهی مرکب از سازمان برنامه و بودجه، وزارتخانههای جهاد کشاورزی، نیرو، کشور و استاندار سیستان و بلوچستان تشکیل شود تا ظرف دو هفته تشکیلات مناسب اداری با هدف مدیریت نظام بهره برداری از طرح عظیم ۴۶ هزار هکتاری سیستان و توسعه استان سیستان و بلوچستان را به دولت ارایه دهد.
در ادامه جلسه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاههای اجرایی بررسی و تصویب شد.
هیئت وزیران در راستای ایجاد شفافیت و تسریع در انجام وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حمایت از شرکتهای نوپای حوزه فناوری اطلاعات، «آیین نامه حمایت از شرکتهای نوپا» را اصلاح کرد.
به موجب اصلاح آیین نامه فوق، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است از طریق سازمانها و شرکتهای تابعه خود بر اساس آیین نامه اجرایی ماده (۴۴) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، در صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین که با مأموریت توسعه شرکتهای مورد حمایت و با سرمایه حداقل یک هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مصوب مربوط بودجه سالانه با مشارکت بخش غیردولتی تشکیل میشود، مشارکت نماید.
دولت به منظور استفاده از ظرفیتهای الکترونیکی و بهره برداری از سامانههای ارتباطی مجازی در برگزاری برخط (آنلاین) جلسات مجمع عمومی سالانه کانون کارشناسان رسمی دادگستری با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند، با الحاق یک تبصره به ماده (۳۷) آیین نامه اجرایی قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری موافقت کرد.
به موجب تبصره یاد شده، شورای عالی کارشناسان رسمی و کانونهای کارشناسان رسمی دادگستری بعد از تأمین و تجهیز زیرساختها و امکانات لازم، مجازند حسب ضرورت، مجامع و انتخابات خود را به صورت مجازی برگزار نمایند
هیئت وزیران اساسنامه صندوقهای پژوهش و فناوری را که پیشتر در جلسه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری و با هدف تقویت فرایند نظارتی کارگروه و تطابق هرچه بیشتر با قوانین مرتبط کشور اصلاح و مصوب شده بود، تصویب کرد.
به موجب اساسنامه مذکور، صندوق پژوهش و فناوری دارای شخصیت حقوقی مستقل و به صورت غیردولتی، در قالب شرکت سهامی و به استناد مجوز کارگروه مندرج در آیین نامه اجرایی ماده (۴۴) قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور تأسیس شده و دارای استقلال مالی و استخدامی است که با رعایت این اساسنامه و تحت نظارت کارگروه، فعالیت مینماید.
فعالیت ها، منابع تأمین مالی و ارکان صندوق، ترکیب مجمع عمومی و هیئت مدیره و وظایف و اختیارات آنها و ترکیب بازرسان صندوق، از دیگر مواد مندرج در اساسنامه یاد شده است.
دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرحهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان خود را برای پیگیری طرحهای مربوط تعیین کرد.
انتهای پیام/