به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا مکزیکی در حقیقت یک انتخاب عالی برای طرفداران پیتزاهای با اصالت و مخصوص است که معمولاً با سس سالسا سرو میشود. دستور اصلی این پیتزا که در آن لوبیا هم دیده میشود، کمی با آنچه ایرانیان دوست دارند، متفاوت است. اما استفاده از گوشت چرخ کرده باعث محبوبتر شدن این پیتزا شده است. بعضی هم پیتزا مکزیکی چیلی و تند را با سوسیس درست میکنند که تا حدودی شبیه پیتزا پپرونی ایتالیایی میشود. این پیتزا جزء فست فودهای محبوب بین المللی است و شاید کمتر کسی از لمس طعم فوق العاده آن، چشم پوشی کند. در مقایسه با انواع پیتزا ایتالیایی، پیتزا قارچ و گوشت یا حتی پیتزا پپرونی، این پیتزا خاص به دلیل طعم تند و متفاوت اش محبوبِ ایرانیها است. مراحل پخت و طرز تهیه پیتزا مکزیکی رستورانی مخصوص و خوشمزه به همراه تمام فوت و فنهایش که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود را در این مقاله میخوانید.
مواد لازم
پنیر موزارلا و پنیر چدار: ۵۰۰ گرم
ذرت: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: به میزان لازم
اورگانو: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
پوره سیر: ۱ قاشق چای خوری
کره: ۳۰ گرم
پودر سیر: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل چیلی: به میزان لازم
زیره: به میزان لازم
پودر پیاز: به میزان لازم
ترشی فلفل هالوپینو: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
ذرت: ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند و خوشمزه به روش رستورانی در ۳۰ دقیقه
در تابهای متوسط یک پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. این اولین مرحله از دستور پخت پیتزا مکزیکی خوشمزه است. بعد از کمی طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تا زمان تغییر رنگ گوشت آن را در تابه به همراه پیاز تفت دهید. فراموش نکنید در همین مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب گرم شود.
بعد از چند دقیقه نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی میرسد. برای ترکیب پیتزا مکزیکی میتوانید از رب گوجه فرنگی خانگی هم استفاده کنید. با اضافه کردن نمک و سایر ادویهها به این ترکیب، آن را کنار بگذارید.
حالا مرحله آماده کردن خمیر پیتزا است. قطعاً خمیر جادویی هم میتواند پیشنهاد خوبی برای پخت این پیتزا تند و مخصوص باشد. با پهن کردن خمیر پیتزا روی سطح صاف به ضخامت مناسب (حدوداً نیم سانت) روی آن را با استفاده از یک تابه یا یک کیسه پلاستیکی بپوشانید.
بعد از گذشت حدوداً نیم ساعت، خمیر پیتزا آماده است. پوشاندن خمیر باعث پف کردن آن میشود. حالا نوبت به اضافه کردن مواد گوشتی، پنیر پیتزا و همینطور سس مخصوص پیتزا تند مکزیکی یعنی سس سالسا میرسد.
ترکیب سس سالسا هم در نوع خود واقعاً جذاب و دوست داشتنی است. برای درست کردن این ترکیب پیاز را به همراه کره تفت دهید. سیر پوره شده به همراه تمامی ادویهها را به آن اضافه کنید. فلفل دلمهای و کوجه را به هیچ وجه فراموش نکنید. بعد از پخت فلفل دلمه، تقریباً همه چیز تمام است! برای آخرین مرحله از تهیه این سس پیتزا نمک و سس کچاپ را به مواد اضافه کنید.
روی خمیر پیتزا را با سس، پنیر، مواد گوشتی، قارچ، ذرت، فلفل دلمهای و در آخر پنیر پیتزا، بپوشانید. حالا خمیر را در فری که از قبل خوب گرم شده بود، قرار دهید. فقط نیم ساعت تا آماده شدن این پیتزا فاصله خواهید داشت. برای جذابتر شدن طعم پیتزا مکزیکی تند روی آن را گریل کنید. فلفل هالوپینو را برای دیزاین نهایی پیتزا کنار بگذارید!
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه پیتزا مکزیکی رستورانی خیلی خیلی خوشمزه
* سینی خمیر را در طبقه وسط فر قرار دهید.
* بجای کره میتوانید از روغن استفاده کنید.
* همانطور که میدانید اسپری کردن آب روی خمیر باعث کش دارتر شدن پنیر پیتزا میشود.
* برای تجربه طعمی متفاوت میتوانید از مرغ بجای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
* برای گرفته شدن خامی رب گوجه فرنگی در حین مراحل تهیه پیتزا مکزیکی خوشمزه آن را روی حرارت مستقیم در تابه تفت دهید.
*همانطور که گفتیم طرز تهیه پیتزا مکزیکی چیلی با سوسیس هم بسیار مشهور است که در این صورت یک پیتزا پپرونی تند و تیز خواهیم داشت.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/