در این مقاله طرز تهیه ترشی کیوی خانگی به عنوان یک ترشی فصل را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی کیوی یکی از ترشی‌های خوشمزه و فوری و ساده خانگی است که حاوی میزان زیادی ویتامین C بوده و طرز تهیه آن بسیار ساده است. کیوی از جمله میوه‌هایی است که معمولاً به دلیل طعم ترش و شیرین در شور و ترشی و مربا بسیار خوشمزه می‌شود. روش آماده کردن ترشی میوه کیوی بسیار ساده است و زمان زیادی نمی‌برد. در این مقاله طرز تهیه ترشی کیوی خانگی به عنوان یک ترشی فصل را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی کیوی

کیوی: ۲ کیلوگرم
تخم گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: یک لیوان دسته‌دار فرانسوی
سیاه‌دانه: دو قاشق غذاخوری
پوست لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به میزان لازم


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از راتای مرغ و نان چمچمو با خمیر جادویی تا کدو سبز شکم پر رژیمی با پنیر پیتزا+ تصاویر


مراحل تهیه ترشی کیوی

در مرحله اول از طرز تهیه ترشی کیوی خانگی ساده و فوری این میوه را شسته و آن را به صورت ورق ورق برش بزنید. شما می‌توانید در روش آماده کردن ترشی کیوی به جای ورق کردن و درست کردن ترشی کیوی حلقه‌ای آن‌ها را درسته در سرکه بیندازید. همچنین برخی ترجیح می‌دهند ترشی کیوی را به صورت لیته مصرف کنند. در این صورت در مراحل آماده کردن ترشی کیوی، پس از پوست کندن میوه آن را ساطوری کنید.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی، کیوی خرد شده را درون ظرف ترشی بریزید. سپس پودر گشنیز، سیاه‌دانه، نمک و فلفل و پوست لیمو ترش رنده شده را بر روی کیوی‌ها بپاشید. حالا سرکه را هم به مواد داخل شیشه اضافه کنید و محتویات شیشه رو خوب هم بزنید تا میوه کیوی با مواد به خوبی ترکیب شوند.

در مرحله آخر از طرز تهیه ترشی کیوی، در شیشه را محکم ببندید و آن را تا زمان آماده شدن ترشی این میوه خوشمزه در جای خنک قرار دهید. پس از گذشت چهار تا پنج روز، ترشی کیوی آماده سرو است.


خواص میوه کیوی

این میوه زمستانی که از آن در طرز تهیه ترشی یا یک مربای خوشمزه در فصل زمستان استفاده می‌شود، خواص بسیار زیادی دارد. کیوی سرشار از ویتامین C و A و آنتی‌اکسیدان است که تمامی این مواد به جوانسازی پوست بسیار کمک می‌کنند. مصرف منظم کیوی باعث دفع سموم بدن می‌شود. این میوه همچنین به دلیل داشتن کلاژن زیاد باعث سفتی پوست صورت هم می‌شود.

کیوی به دلیل داشتن مواد معدنی، منیزیم، روی و فسفر باعث رشد سریع مو شده و در تشکیل کلاژن پوست سر نقش اساسی دارد. کیوی همچنین مانع از سفیدی زودرس مو می‌شود چرا که حاوی مقادیر قابل توجهی مس است. میوه کیوی که به صورت مربا، مارمالاد و یا ترشی هم سرو می‌شود، ۷۷ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. این میوه همچنین به هضم غذا و تقویت سیستم گوارشی بدن کمک می‌کند.

مصرف کیوی برای کنترل دیابت توصیه می‌شود. همچنین به بیماران قلبی و ریوی توصیه می‌شود که به خاطر میزان بالای پتاسیم موجود در کیوی، حتما این میوه را در میان‌وعده‌های غذایی خود بگنجانند. چراکه پتاسیم در تنظیم فشار خون تاثیر بسزایی دارد. به مبتلایان به بیماری سندروم روده تحریک پذیر توصیه می‌شود خوردن یک تا دو عدد کیوی را در رژیم غذایی خود قرار دهند. این میوه همچنین دارای خواص ضد قارچی و باکتریایی است.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.