به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، همه کاربران پیامرسان واتساپ با دریافت اطلاعیهای دریافتند که این سرویس اکنون دادههای کاربران را با سایر شرکتهای فیسبوک به اشتراک میگذارد.
این در حالی است که شرکت مذکور در سال ۲۰۱۴ و هنگامی که داشت توسط فیسبوک خریداری میشد وعده داده بود که هدفش دانستن کمترین حد از اطلاعات کاربران است.
از تاریخ ۸ فوریه کاربرانی که نمیخواهند اطلاعاتشان در اختیار فیسبوک قرار بگیرد، فقط میتوانند برنامه را حذف کرده و استفاده از آن را متوقف کنند.
بیشتر بخوانید
برخی از اطلاعاتی که توسط WhatsApp در حال جمع آوری است و به اشتراک گذاشته خواهد شد، اطلاعاتی شامل دادههای مکان، آدرسهای IP، مدل تلفن، سیستم عامل، میزان باتری، قدرت سیگنال، مرورگر، شبکه تلفن همراه، ISP، زبان، منطقه زمانی و حتی IMEI است. همچنین اطلاعاتی در مورد نحوه ارسال پیام، تماس، تماس در گروههای مختلف، وضعیت، عکس نمایه، آخرین باری که آنلاین بودید و ... نیز در این موارد وجود دارد.
واتساپ یک بخش جداگانه به نام دادههای معاملات و پرداختها اضافه کرد که مشخص میکند این پلتفرم اطلاعات اضافی را حتی برای پرداختهای انجام شده از طریق برنامه پردازش میکند. این شرکت ادعا میکند که این هدف برای تجزیه و تحلیل است، اگرچه شناسههای منحصر به فرد خود را در اختیار سایر شرکتهای فیسبوک قرار میدهد.
سیاست حفظ حریم خصوصی در سطح جهانی در حال اجرا است، با این حال، کاربران مستقر در اتحادیه اروپا تنها یک هشدار با این مضمون در اعلان خود دریافت کردند: با تشکر از قوانین حریم خصوصی دقیقتر که با عنوان GDPR شناخته میشود، WhatsApp اطلاعات کاربران خود در ۲۷ کشور اروپایی را با اشخاص ثالث به اشتراک نمیگذارد.
انتهای پیام/