انار و عصاره‌های موجود در آن می‌توانند در برابر عفونت‌های سیستم ایمنی مقاومت ایجاد کنند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، دو مطالعه همزمان اثر ضد ویروسی عصاره انار را مشخص کرد. این میوه و عصاره آن از جمله پلی فنول های موجود در آن به مقاومت در برابر کرونا کمک می کند.

سایر دارو‌های گیاهی نیز تحت آزمایش‌های بالینی قرار دارند. در چین از همان ابتدای شیوع بیماری همه گیر، از دارو‌های گیاهی سنتی برای درمان کووید ۱۹ استفاده شده است.

عصاره انار جادو می‌کند. میوه انار برای دیابت نوع ۲، تصلب شرایین، بیماری‌های قلبی عروقی، التهاب و سرطان، کم خونی و برای سوختگی و سو هاضمه توصیه می‌شود. جای تعجب نیست که دانشمندان این گیاه را در برابر عفونت‌های مختلف امتحان کرده اند.

آزمایشات روی کشت سلولی عفونت‌ها نشان داده است که عصاره پوست انار کاملاً در برابر عفونت‌های سیستم ایمنی مقاوم است. به عقیده دانشمندان ایرانی، گیاهان فیتوبیوتیک از جمله انار، از گروه پلی فنول‌های موجود در آن- تانن‌های قابل هیدرولیز، فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ها و سایر موارد - از نفوذ ویروس آنفلوانزا به سلول جلوگیری می‌کنند.

محققان دانشگاه Banja Luki در بوسنی و هرزگوین، به اتفاق همکاران صربستانی، تصمیم گرفتند آزمایش کنند که آیا پلی فنول‌های عصاره پوست انار بر ضد کرونا نیز کار می‌کنند. دانشمندان با استفاده از شبیه سازی‌های رایانه‌ای دریافتند که مواد حاصل از پوست انار با هر چهار پروتئین که انتشار پاتوژن به آن‌ها بستگی دارد، برهم کنش دارند.

این ویروس از طریق پروتئین S وارد سلول بدن می‌شود به گیرنده سلولی ACE۲ می‌چسبد و سپس پروتئین از سرمین 2 (TMPRSS۲) از طریق غشا ایجاد می‌شود و آن را می‌شکند تا ایمنی بدن را در برابر کرونا افزایش دهد.


بیشتر بخوانید: 


انتهای پیام /

برچسب ها: کرونا ، خاصیت انار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار