مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت:آذربایجان‌شرقی با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید گوشت مرغ آ مثبت بالاترین رتبه این محصول شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی در بازدید از کشتارگاه صنعتی   جهان مرغ مرند گفت: تولید گوشت مرغ آ مثبت ادامه دار بوده و تلاش می‌شود همه کشتارگاه‌های استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و  تولید محصول در کشور دست یابند.

او با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان گفت: با تلاش‌های شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاه‌های استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.

بهداد گفت: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کنند.

هم اکنون ۷۲۰ واحد مرغداری در آذربایجان شرقی وجود دارد و این استان از قطب‌های تولید گوشت مرغ کشور محسوب می‌شود.

کشتارگاه‌هایی که دارای خط ۲ کشتاری باشند محصولات تولیدی شان در درجه‌های آ و آ مثبت دسته بندی می‌شوند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.