به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت سوپ کرفس آشنا کنیم.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
روغن مایع - ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط - یک عدد، ساطوریشده
مغز کرفس - ۸۰۰ گرم، ساطوریشده
سیبزمینی - ۲۰۰ گرم، نگینیشده
سیر - ۲ حبه، رنده شده (اختیاری)
آب مرغ - یک لیتر
خامه صبحانه - نصف پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر)
نمک و فلفل قرمز - به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
۱-روغن را روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز، کرفس و سیبزمینی را پنج دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۲- سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۳-آب مرغ را بیفزایید، هنگامی که جوش آمد، شعله را کم کنید و سوپ را حداقل ۳۰ دقیقه با در بسته بپزید.
۴-هنگامی که کرفس و سیبزمینی کاملا نرم شد، سوپ را پوره کنید. نمک و فلفل آن را اندازه و خامه را اضافه کنید.
۵- سوپ را در کاسه بریزید و با برگ کرفس و انواع سبزیجات تزیین کنید.
نکات
به جای آب مرغ از آب گوشت، قلم یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید. به این سوپ میتوانید مرغ آب پز هم اضافه کنید تا خوشمزهتر شود. در این سوپ تا میتوانید از برگ خوشعطر کرفس استفاده کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/