به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مارشملو احتمالا برای اولین بار به عنوان یک ماده دارویی تولید شد. عصاره لزج مانند آن که از ریشه گیاه مارشمالو به نام پنیرک به دست میآید، برای درمان گلو درد مورد استفاده قرار میگرفت. مارشمالو از آن دسته از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که کوچک و بزرگ همگی آن را دوست دارند. مارشمالوهای خانگی بسیار نرم و خوش طعم هستند و این دسر از آن مارشمالوهایی است که همزمان یک طعم تلخ و شیرین دارد.
تهیه مارشمالو انار خانگی بسیار آسان است و در مدت زمان بسیار کم آماده میشود. برای تهیه این مارشمالو خانگی به آب انار، پودر ژلاتین، شربت ذرت و عصاره وانیل نیاز دارید. این دسر مهیج و خوش رنگ را میتوانید در مهمانیها و دورهمیها سرو کنید و همه را با طعم فوقالعاده آن شگفتزده کنید. پس هر چه زودتر دست به کار شوید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه مارشمالو انار خانگی؛ یک دسر خوشمزه و پرطرفدار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مارشمالو انار خانگی
آب انار نصف فنجان
آب یخ نصف فنجان
پودر ژلاتین بدون طعم چهار و نیم قاشق چایخوری
شربت ذرت نصف فنجان
شکر دانه ریز سه چهارم فنجان
پودر شکر شش قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک چهارم فنجان
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه شربت ذرت
اسانس وانیل دو تا سه قطره
ذرت چهار عدد
شکر ۹۵۰ گرم
آب پنج لیوان
نمک دو قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت ذرت
برای تهیه این شربت ذرت خوشمزه ابتدا پوست بلالها را بگیرید. به طوری که هیچ چیز از پوست و سایر قسمتهای آن باقی نماند. سپس آنها را به صورت بزرگ و حلقوی ببرید.
میک قابلمه را با پنج لیوان آب پر کرده و بلالها را به همراه شکر اسانس وانیل و نمک داخل قابلمه قرار دهید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، زیر حرارت را کم کرده و صبر کنید تا حدود دو لیوان آب باقی بماند.
در این مرحله بلالها را آبکش کرده و اجازه دهید آب آنها گرفته شود. با دست آنها را فشار دهید تا شیره آن خارج شود. سپس بقیه مواد را با شیره ذرت مخلوط کرده و حدود ۶۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. شربت ذرت شما آماده است. آن را کنار بگذارید.
طرز تهیه مارشمالو انار خانگی
مارشملو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در بین کودکان است که طرز تهیه بسیار آسانی داشته و میتوانید به راحتی آن را در منزل آماده کنید. پیش از این طرز تهیه کاپ کیک مارشملو با روکش شکلاتی و مارشمالوی وانیلی را به شما آموزش دادهایم، اما اینبار نوبت مارشملوی انار است. برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید سینی شیرینی پزی را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک آب انار، یک چهارم فنجان آب سرد و پودر ژلاتین را با هم بزنید.
یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت بالا بگذارید و شربت ذرت که دستور تهیهاش را در همین صفحه به شما آموزش دادهایم را به همراه شکر دانه ریز و یک چهارم فنجان آب یخ و نمک به آن اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید و اجازه دهید به جوش آیند. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
مخلوط شربت ذرت را به کاسه همزن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط ژلاتین به دست آمدهای که در مرحله اول آماده کردهاید را به مدت ۳۰ ثانیه، یا تا زمانی که کمی گرم شود در درجه بالای مایکروفر قرار دهید. سپس آن را به مخلوط شربت ذرت داخل کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. همزن را روی دور متوسط بگذارید و آن را به مدت سه دقیقه بزنید. سپس به مدت یک تا دو دقیقه آن را روی دور تند بزنید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. در نهایت حجم مخلوط مارشمالو به دست آمده سه برابر خواهد شد.
خمیر مارشمالو را در سینی شیرینیپزی از قبل آماده شده قرار دهید. سطح مارشمالو را صاف کنید و روی آن را با مقداری پودر شکر بپوشانید. اجازه دهید به مدت هشت ساعت در یک مکان خشک و خنک بماند.
در یک کاسه کوچک، پودر شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و کنار بگذارید. مارشمالوها را از یخچال در بیاورید و به اندازه دلخواه ببرید و آنها را در مخلوط پودر شکر و نشاسته ذرت بزنید و سپس تکان دهید تا شکر اضافه آن گرفته شود. مارشمالوها را در ظرف دلخواه قرار دهید و در یک جای خنک و خشک نگهداری کنید. مارشمالو انار خانگی شما آماده است؛ نوش جان!
چند نکته برای تهیه مارشمالو انار خانگی
اگر دوست داشته باشید میتوانید از پودر مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید و بعد مارشمالو را داخل قالب بریزید.
میتوانید مارشمالو را با ژلههای مختلف درست کنید تا رنگی شود، یا به آن رنگ خوراکی اضافه کنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/