امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بانک قرض الحسنه مهر ایران و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری منعقد شد.

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بانک قرض الحسنه مهر ایران و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری منعقد شد،طبق این تفاهم نامه با هدف ایجاد و تثبیت اشتغال در مناطق محروم روستایی به معرفی شدگان از سوی معاونت توسعه روستایی و تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود‌.

اکبری مدیرعامل بانک مهر ایران در این خصوص اظهار کرد: این تسهیلات به طرح‌های اشتغالزایی مورد تایید معاونت توسعه روستایی پرداخت می‌شود. همچنین در این تفاهمنامه فرد متقاضی تسهیلات با دریافت معرفی نامه کتبی از معاونت توسعه روستایی را به یکی از شعب بانک مهر ایران ارائه کرده و بانک مطابق با ضوابط مربوطه تسهیلات پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد تسهیلات پرداخت شده بر مبنای عقد قرض الحسنه به منظور ایجاد اشتغال است این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد در سال پرداخت می‌شود و دوره بازپرداخت آن حداکثر ۴۸ ماه است. پرداخت تسهیلات قرض الحسنه منوط به دارا بودن شرایط معرفی شدگان برای دریافت وام قرض الحسنه بر اساس اعلام بانک مرکزی است.


بیشتر بخوانید


اکبری بیان کرد: معرفی شدگان توسط معاونت توسعه روستایی می توانند حداکثر تا سقف تعیین شده از سوی بانک مرکزی برای تسهیلات قرض‌الحسنه بابت اشتغال از این تسهیلات استفاده و ارائه هر نوع تسهیلات جدید منوط به رعایت سقف مجاز و سایر ضوابط و مقررات مربوط است.

 سال ۱۴۰۰ رشد مهاجرت روستائیان معکوس رشد خواهد داشت

امید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهم نامه بین معاونت روستایی ریاست جمهوری و بانک مهر ایران اظهار کرد: ۳۹ هزار روستا جمعیت بالای ۲۰ خانوار دارند که ۷۰ درصد از آنها آب و ۱۰۰ درصد از آنها برق دارند. همچنین ۱۰۰ درصد روستاها از آموزش و بهداشت بهره‌مند هستند.

او ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات روستایی از ۱۵ درصد به ۹۲ درصد افزایش یافته است همچنین یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستاییان در نظر گرفته شده و نرخ بیکاری روستاها ۱/۴ افزایش یافت.

این مقام مسئول بیان کرد: اشتغال کشور بین ۵ تا ۶ درصد بود که طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ به ۲۷ و ۲۸ درصد رسیده است.

امید در پایان گفت: تا قبل از سال ۹۵ شاهد کاهش جمعیت روستایی بودیم اما در حال حاضر مهاجرت روستاییان به ۱ برابر آن رسیده است و در سال ۱۴۰۰ شاهد رشد مثبت مهاجرت معکوس روستاییان خواهیم بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار