به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه دسر تابهای ته دیگ را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۱ عدد
شکر ۱۲ ق غ
آرد برنج ۴ ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل کمی
تابه تفلون ۳۰ سانتی متری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تابه را اول با مقداری کره خوب چرب کنید بعد پودر قند ۲ ق غ بپاشید بعدشم شکر ۱ ق غ بپاشید تا کاملا سفید شود در محیطی گرم کنار بگذارید.
در قابلمه مورد نظر شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی بزنید و ارد برنج رو هم اضافه کنید هم بزنید، و باز هم بزنید و شکر و خامه صبحانه رو هم اضافه کنید هم بزنید روی حرارت بالا گذاشته و هم بزنید بعداز به جوش اومدن حرارت را کمی کم کرده باز ۴ دقیقه روی حرارت هم بزنید از روی حرارت برداشته کره و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید برای اینکه ضخامتش میخام زیاد نشه من ۱ پیمانه از محلبی بر میدارم و کنار میذارم حالا تابه تفلون رو اورده محلبی باقی مونده رو توش بریزید روی حرارت نسبتا بالا گذاشته و با قاشق یواش به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید بعدش حرارت رو کم کرده ۶ الی ۷ دقیقه باز به هم زدن ادامه بدید تا تهش طلایی شود میتونی با لیسک به ارامی تهش رو نگاه کنید بعدش از روی گاز برداشته بعدش یه حوله رو کاملا خیس کنید کاملا ابش رو برداشته و روی تخته چوبی اگه دارید روش حوله رو پهن کنید و روی حوله هم تابه رو ۱۰ دقیقه بذارید بعدش از روی حوله برداشته کنار بگذارید تا سرد شود بعدش با استرچ محافظ کاملا تابه رو بپوشانید ۲ ساعت در یخچال نگه داری کنید بعد از این مراحل میتونید لیسک رو خیس کنید بعدش آن را رول کنید.
منبع: turk yemek tarifleri
انتهای پیام/