کاکائو که معمولا در هر خانه‌ای پیدا می‌شود، منبعی مفید برای بهبود فعالیت‌های مغزی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دریافته‌اند که فلاوانول‌ها به عنوان مواد آلی موجود در کاکائو، اکسیژن‌رسانی به مغز را افزایش می‌دهند که تأثیر مفیدی بر توانایی‌های شناختی و عملکرد مغز دارد.

دانشمندان انگلیسی از دانشگاه بیرمنگام به همراه همکاران آمریکایی از دانشگاه ایلینوی در اوربانا اثرات فلاوانول‌های کاکائو را بر روی فعالیت مغز بررسی کردند و به نتایج قابل توجهی دست یافتند.

دانشگاه بیرمنگام در بیانیه مطبوعاتی خود به نقل از رئیس مطالعات این دانشگاه، کاتارینا رندیرو، استاد علوم تغذیه گفت: "فلاوانول‌ها مولکول‌های کوچکی هستند که در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات و همچنین کاکائو یافت می‌شوند.


بیشتر بخوانید

این ترکیبات در میوه‌ها و سبزیجات رنگی دیده می‌شوند که برای سیستم عروقی مفید هستند. فلاوانول‌ها برای مغز نیز مفید هستند و آیا می‌توانند بر عملکرد شناختی تأثیر مثبت می‌گذارند. "

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار