به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حسینی مدیر کارخانه سبزی خشک کنی طبس گفت: با ۳ نفر نیرو شروع به کار کردیم و بعد از ۸ سال افرادی که با ما همکاری می کنند به ۲۰۰ نفر رسیده است.
او افزود: در این کارخانه ۷ نوع سبزی از قبیل شوید، نعناع، جعفری، گشنیز، اسفناج، شنبلیله و تره خشک میشود.
حسینی تصریح کرد: از ابتدای مهرماه تا پایان فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی مشغول به کار هستیم و در این مدت حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن سبزی تازه را در کارخانه خشک میکنیم.
مدیر کارخانه سبزی خشک کنی با اشاره به اینکه در این کارخانه با تکمیل سبزیجات بالغ بر ۲۵ نوع سبزی خشک تولید میشود، بیان کرد: حدود ۵ درصد سبزی تولید شده در طبس و مابقی در سایر نقاط کشور به فروش میرسد.
بیشتر بخوانید
سبزیهای خشک صنعتی در مقایسه با سبزیهای آفتاب خشک یا همان خانگی تحت نظارت جدی بهداشت نیز قرار دارند.
صادرات سبزی خشک، تهیه و بسته بندی گیاهان دارویی و انواع سالاد در برنامه بعدی این واحد تولیدی قرار دارد.
انتهای پیام/ ر ف