![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سردار سید محمود میر فیضی فرمانده انتظامی قم گفت: در پی طرح شکایت تعدادی از فروشندگان بازار فرش قم مشخص شد ۲ تَن پس از جلب اعتماد افراد با ارائه چکهای بلامحل اقدام به خرید فرشهای ابریشم دستباف و ماشینی گران قیمت به ارزش ۲۱۵ میلیارد ریال کرده و متواری شدند.
سردار میرفیضی افزود: این موضوع با توجه به حساسیت آن، بلافاصله در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی قم تصریح کرد: متهمان که در یک دفتر اجارهای در تهران فعالیت میکردند پس از این کلاهبرداری محل مذکور را تخلیه کرده و متواری شده بودند.
سردار میرفیضی افزود: در ادامه با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامهای لازم توسط کارآگاهان پلیس آگاهی قم، مخفیگاه متهم اصلی و سه تَن از همدستانش شناسایی و پس از هماهنگیهای قضایی در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند.
سردار میرفیضی عنوان کرد: متهمان سپس به پلیس آگاهی استان منتقل و در مواجهه با کارآگاهان به جرم خود اعتراف کردند که سرانجام به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی استان شدند.
انتهای پیام/ح