در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه سس برنیز کلاسیک فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این‌بار با طرز تهیه سس برنیز فرانسوی به سراغتان آمده‌ایم. وقتی به طعم دادن و مزه‌دار کردن غذا‌ها فکر می‌کنیم، اولین انتخابی که به ذهنمان می‌رسد سس است. سس‌ها مایع غلیظی هستند که با طعم‌ها و مواد اولیه متفاوتی تهیه شده و به عنوان یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها برای مزه‌دار کردن انواع غذا‌ها شناخته می‌شوند. یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین این سس‌ها، سس برنیز کلاسیک فرانسوی است. همان‌طور که از نام این سس مشخص است، زادگاه این سس به استانی به نام «برن» در رشته کوه‌های پیرنه واقع در فرانسه باز می‌گردد. این سس لذیذ از سرکه، تخم‌مرغ و ترخون تازه تهیه می‌شود و برای غذا‌های گوشتی و دریایی انتخاب مناسبی خواهد بود. تهیه این سس آسان بوده و می‌توانید به راحتی آن را در خانه هم تهیه کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه سس برنیز کلاسیک فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس برنیز کلاسیک فرانسوی

سرکه سفید نصف فنجان
موسیر کوچک یک عدد
پودر فلفل سیاه تازه نصف قاشق چای‌خوری
ترخون تازه یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ بزرگ دو عدد
کره پاستوریزه  سه چهارم فنجان
نمک به مقدار دلخواه


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه سس برنیز کلاسیک فرانسوی

سس برنیز یکی از چاشنی‌های خوشمزه کلاسیک فرانسوی بوده که برای سرو در کنار غذا‌هایی مانند فیله استیک، ماهی سالمون دودی و سبزیجات کبابی انتخاب مناسبی است. تهیه این سس بسیار آسان بوده و شما می‌توانید در کمتر از بیست دقیقه این چاشنی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

برای شروع ابتدا موسیر و ترخون تازه را خیلی ریز خرد کنید. فلفل سیاه تازه را با آسیاب دستی یا برقی پودر کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت متوسط شعله گاز بگذارید. سرکه سفید را به همراه موسیر و ترخون خرد شده و پودر فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و بگذارید که کمی مواد بجوشد. سرکه باید حدود سه تا پنج دقیقه بجوشد تا مقدار آن به دو قاشق غذاخوری تبدیل گردد. هرگاه دو قاشق غذاخوری سرکه در قابلمه باقی ماند، آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

یک قابلمه کوچک دیگر را روی حرارت متوسط گاز بگذارید. داخل آن را تا اندازه سه سانتی‌متر (یک اینچ) پر از آب کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به جوش آید. در همین حال، مایه پخته شده در مرحله قبل (سرکه و سبزیجات) را روی یک ظرف مقاوم نسبت به حرارت بریزید. اندازه ظرف شما باید بزرگتر از اندازه قابلمه آب باشد. چرا که این ظرف را باید روی قابلمه بگذارید تا با بخار آب در حال جوش آن پخته شود. دو تخم‌مرغ بزرگ را شکسته و زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا کنید.

سپس زرده‌ها را در ظرف ضد حرارت روی مایه ریخته و یک قاشق غذاخوری آب (دمای آب باید با دمای اتاق برابر باشد. نه خیلی سرد و نه خیلی گرم) هم به مایه اضافه کرده و مواد را خوب بهم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شده و مایه غلیظی به دست آید (حجم آن باید دو برابر شود). پس از آنکه مایه در ظرف ضد حرارت را ترکیب کردید، حرارت گاز را کم کرده و ظرف را روی قابلمه حاوی آب بگذارید. حواستان باشد که این ظرف با آب برخورد نکند و تنها در مقابل بخار آن به مدت پنج تا هفت دقیقه با روش بن ماری قرار بگیرد.

کره را در دمای محیط گذاشته و اجاز دهید تا آب شود. یک قاشق غذاخوری کره آب شده را به مایه در ظرف ضد حرارت اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. هر از گاهی ظرف را از روی قابلمه بردارید تا سس بیش از حد گرم نشود. سپس برای مزه‌دار کردن سس به آن کمی نمک اضافه کنید. مقدار نمک به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید. حالا سس برنیز کلاسیک فرانسوی شما آماده است. نوش جان.

چند نکته برای تهیه سس برنیز کلاسیک فرانسوی

برای مزه‌دار کردن سس می‌توانید همراه با نمک به آن کمی هم فلفل اضافه کنید.
برای سرو سس برنیز کلاسیک فرانسوی می‌توانید روی آن مقداری ترخون تازه خرد شده بریزید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.