در گزارش زیر طرز تهیه کدو سبز شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه انواع غذا با کدو سبز همیشه کار راه انداز است. در این میان کدو سبز شکم پر پیتزایی را باید امتحان کنید. اگر از باقی ماندن کدو سبز در یخچال کلافه شده‌اید، این بهترین روش برای لذت بردن از طعم خاص کدو سبز گیاهی است. کدو سبز منبع خوبی از کربوهیدرات است، همان چیزی که قطعاً به آن نیاز دارید. در بین بسیاری از انواع دستورالعمل‌های آشپزی برای درست کردن یک غذا گیاهی عالی، طرز تهیه کدو سبز شکم پر رژیمی و غیر رژیمی با مخلوط گوشت و سبزیجات معطّر پیشنهادی وسوسه انگیز است که در کمتر از ۳۰ دقیقه می‌توانید آن را درست کنید. طرز تهیه مرحله به مرحله کدوی شکم پر با پنیر پیتزا و سبزیجات معطر در فر و بدون فر در عرض ۳۰ دقیقه را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پخت کدو سبز با پنیر پیتزا

کدو سبز بزرگ: ۴ عدد

پیاز: ۱ عدد

آویشن: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

قارچ متوسط: ۱۵ تا ۲۰ عدد

آرد سوخاری: ۳/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان رنده شده: ۲/۱ لیوان دسته دار فرانسوی

جعفری خرد شده: ۲/۱ لیوان دسته دار فرانسوی

سیر: ۴ حبه خرد شده

کره آب شده: ۴ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

پنیر پیتزا: به دلخواه

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

ذرت پخته شده: ۵ قاشق غذاخوری

سویا: به دلخواه

گوشت چرخ کرده (اختیاری): ۱۰۰ گرم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کدو سبز شکم پر رژیمی و با پنیر پیتزا بدون فر در ۳۰ دقیقه


مراحل و طرز تهیه کدو سبز شکم پر خوشمزه در فر

اولین مرحله برای درست کردن یک غذا سالم، گیاهی و رژیمی یعنی کدو سبز شکم پر مجلسی با سبزیجات معطر و پنیر پیتزا گرم کردن فر با دما ۲۰۰ درجه سانتی گراد است. بعد از آماده کردن فر، حالا نوبت به آماده کردن سینی فر برای مراحل پخت کدو سبز شکم پر با مخلوط گوشت و سبزیجات می‌رسد. کف سینی فر را با استفاده از ترکیب آرد و روغن جامد، به خوبی چرب کنید. می‌توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

کدو‌هایی که شسته و با نمک طعم دار کرده‌اید را به صورت کاملاً مساوی از وسط نصف کنید و شکم کدو‌ها را خالی کنید. از هر وسیله‌ای که دوست داشته باشید، می‌توانید برای خالی کردن شکم کدو‌ها استفاده کنید. قاشق، پیشنهاد خوبی است. یک ظرف مناسب ترجیحاً یک قابلمه بزرگ که داخل آن را با آب پر کرده‌اید، روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد، با استفاده از یک صافی یا توری بخارپز، کدو‌ها را بدون ارتباط مستقیم با آب، در قابلمه قرار دهید تا به خوبی بخارپز شوند. بعد از حدوداً ۲۵ دقیقه، کدو‌ها آماده خواهند شد.

اگر به دنبال یک دستورالعمل غذایی هیجان انگیز برای پخت کدو سبز رژیمی هستید، از کنار ترکیب پیاز، فلفل دلمه‌ای، کینوا، قارچ و سویا به راحتی عبور نکنید. مایعی درست شبیه به مایه ماکارونی را با استفاده از مخلوط پیاز، جعفری، آویشن، زردچوبه، فلفل، نمک، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سویا، گوشت چرخ کرده آماده کنید.


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه کدو سبز بدون فر

کدو‌هایی که بخارپز و نرم شده‌اند در ظرفی مناسب یا روی سینی فر که قبلاً چرب شده، بچینید. با فرچه‌ای کاملاً تمیز، شکم خالی شده کدو‌ها را چرب کنید و کمی آویشن روی آن بریزید. برای خوشمزه‌تر شدن مایع کدو شکم پر می‌توانید از سس مارینارا هم استفاده کنید. کدو شکم پر با گوشت چرخ کرده و سبزیجات تا حد زیادی شبیه غذای یونانی موساکا است.

اما به یادگیری طرز تهیه کدو سبز شکم پر بدون فر و رژیمی علاقه‌مند هستید، می‌توانید بعد از انجام تمامی این مراحل، کدو‌های آماده شده را به مدت ۴۰ دقیقه در ظرف مناسبی که روی حرارت بسیار کم قرار داده‌اید، آماده سرو کنید. حالا این غذا خوشمزه را با جعفری تزئین کرده و به عنوان یک غذای اصلی بسیار مقوی نوش جان کنید. این دستور را می‌توانید با بادمجان‌های کوچک که شکم‌شان را خالی کرده‌اید نیز امتحان کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۶ دی ۱۳۹۹
به به چقدر خوش مزه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه زه‍را
۱۱:۲۹ ۱۶ دی ۱۳۹۹