به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، گمار رئیس اداره فن آوریهای مکانیزه جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ماشین آلات شامل تراکتور، کمباین و چاپر خودگردان است، گفت : بیشترین آمار ادوات کشاورزی پلاک گذاری شده در استان با ۲۷ هزار و ۵۲۹ دستگاه مربوط به تراکتور است.
او صدور کارت سوخت، دریافت سهمیهی سوخت منظم، داشتن سند قطعی مالکیت و سهولت در خرید و فروش، ردیابی پس از سرقت، بیمه شدن ماشین پلاک دار و قابل پیگیری بودن تخلفات را از مزایای پلاک گذاری ادوات کشاورزی عنوان کرد و گفت : اجرای این طرح در استان با استقبال خوب کشاورزان همراه بوده است.
او با بیان اینکه طرح پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی از سال ۹۲ آغاز شده، افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳ هزار ماشین آلات کشاورزی در استان پلاک گذاری شده اند.
گمار با اشاره به اینکه کشاورزان برای پلاک گذاری وسایل خود میتوانند به شرکتهای خدمات فنی و مشاورهای مستقر در مرکز دهستان خود مراجعه کنند، افزود: داشتن سند و دفترچهی تراکتور، شناسنامه و کارت ملی دارندهی دستگاه و معرفی نامه جهادکشاورزی دهستان و یا شهرستان در هنگام تعویض پلاک الزامی است .
انتهای پیام/د