خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تنها یک هزار و ۶۰۰ متقاضی میزان آورده خود را در طرح اقدام ملی مسکن استان تهران تکمیل کردهاند، گفت: تا تاریخ ۵ دی ماه که آخرین مهلت واریز آورده اول متقاضیان بوده از ۲ هزار و ۶۰۰ ظرفیت و متقاضی که ثبت نام کرده بودند تنها یک هزار و ۶۰۰ نفر آورده خود را تکمیل کردهاند و حدود هزار ظرفیت در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر ایجاد شده است.
او ادامه داد: از ۲ هزار و ۱۷۰ ظرفیتی که در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر توسط بنیاد مسکن ایجاد شده، تنها ۷۳۳ نفر آورده خود را تکمیل کردهاند.
محبت خواه تصریح کرد: در دور سوم طرح اقدام ملی مسکن استان تهران برای متقاضیان ظرفیتهای بسیار خوبی ایجاد شده است، هنوز درباره استان تهران به ما دقیق اطلاع رسانی نشده اما در ۱۸ استان کشور ظرفیتهای بسیار خوبی فراهم شده است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران درباره آخرین وضعیت تهرانسر هم گفت: این پروژه پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی داشته است و مطابق بازه زمانی در نظر گرفته شده در حال پیشرفت است.
محبت خواه بیان کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی این پروژه ۲۵ درصد است و با توجه به آنکه در ۴ بخش این پروژه در حال ساخت است پیشرفت برخی از پروژهها ۱۸ درصد و پیشرفت برخی از آنها ۲۰ تا ۳۰ درصد است و امیدواریم تا سال آینده اجرای پروژه تهرانسر به اتمام برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران درباره وام ودیعه مسکن هم گفت: وام ودیعه مسکن در استان تهران برای ۱۹۱ هزار و ۱۰ نفر ظرفیت سازی شده بود که از این تعداد ۹۳ هزار و ۱۴۹ نفر حائز شرایط بودند.
بیشتر بخوانید
او توضیح داد: از تعداد افرادی که درخواست وام داده بودند، تعداد ۲۴ هزار و ۱۴۹ نفر پرونده تشکیل دادند و از این تعداد هم برای ۲۰ هزار و ۴۷۵ نفر توسط بانکها وام ودیعه مسکن پرداخت شده است.
محبت خواه بیان کرد: بانکها در پرداخت وام ودیعه مسکن بسیار خوب عمل کردهاند اما یکی از مشکلات در این طرح آن بود که متقاضیان برای تکمیل مدارک خود همکاریهای لازم را انجام نمیدادند.
به گفته این مقام مسئول ۷۰۰ هزار نفر برای دریافت وام ودیعه مسکن ثبتنام کرده بودند که تنها ۲۹۰ هزار نفر اطلاعات خود را در سامانه بارگذاری کردهاند.
طبق اظهارات او از این تعداد، پالایش اطلاعات متقاضیان انجام شده است و آنان به سیستمهای بانکی معرفی شدهاند و از این تعداد هم حدود ۱۳۰ هزار نفر تشکیل پرونده دادهاند و تسهیلات برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر پرداخت شده است.
گفتنی است، کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا در جلسه سی و پنجم خود در روز چهارشنبه (دهم دی) موافقت کرد: متقاضیانی که پیش از این مراحل ثبت نام تقاضای خود را در سامانه تکمیل کردهاند، تاپایان بهمن ماه وام ودیعه مسکن را دریافت خواهند کرد.
همچنین در این جلسه مقرر شد: برای متقاضیان تسهیلات کمک ودیعه مسکن که اجاره آنها به صورت دستی و بدون حضور در بنگاه مبادله شده، مشاوران املاک موظف هستند با دریافت حداکثر ۲۵۰ هزار تومان بدون نیاز به دریافت ارزش افزوده و با حضور موجر و مستاجر نسبت به ثبت اجاره نامه و اخذ کد رهگیری اقدام کنند. این مبلغ برای اجاره نامههایی که در بنگاه ثبت شده اما کدرهگیری ندارند هزینه ثابتی معادل ۱۰۰ هزار تومان است و الزامی برای حضور مرجر در بنگاه نخواهد بود.
انتهای پیام/