رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از راه اندازی ایستگاه قوی هواشناسی در جنوب کرمان برای جلوگیری از خسارات ناشی از تغییرات آب و هوایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید جواد ساداتی نژاد رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی امروز در جلسه جمع بندی سفر دو روزه خود به استان کرمان در محل استانداری کرمان ضمن تسلیت شهادت افتخار جهان اسلام، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: ۶ کمیته متشکل از ادارات کشاورزی، فناوری، دام و صنایع با تعدادی از نمایندگان در طی این ۲ روز تشکیل داده ایم تا هر چه بهتر به مشکلات در این حوزه‌ها رسیدگی شود.

او افزود: بحث امنیت غذایی در بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است، با توجه به اینکه وضعیت مناسبی در این زمینه در کشور وجود ندارد.

ساداتی نژاد بیان داشت: ما در کمیسیون تلاش داریم تا بتوانیم بر اساس نظارت‌های میدانی گره‌ای از کار کشاورزان باز کنیم.

او با اشاره به در اولویت بودن قانون جدید محصولات تضمینی کشاورزی، تصریح کرد: موافق ارز ترجیهی نیسیتیم، زیرا با وجود رانت خواری زیاد در این زمینه، این امر باید تغییر کند.

ساداتی نژاد گفت: در این سفر به کرمان نمره ۲۸ را به سنوات آن می‌دهیم.

او افزود: اصلی‌ترین موضوع در جنوب کرمان که به چشم می‌آمد این بود که چگونه سرمایه کشاورزان دارد از دست می‌رود که باید در این زمینه تدابیری اندیشید.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: صادرات محصولات کشاورزی باید از زیر نظر اداره صمت خارج و به وزارت جهاد واگذار شود.

ساداتی نژاد افزود: در حوزه دامپروری جنوب کرمان وضعیت خوبی ندارد، با توجه به وضعیت فوق العاده‌ای که در زمینه کشاورزی دارد و از آن جایی که دامپروری نیز مکمل آن است، پس باید مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.

او تصریح کرد: حمل و نقل و وجود ریل در نحوه قیمت محصولات کشاورزی بسیار تاثیر گذار است که در این سفر باید مورد بازدید قرار گرفت و توجه ویژه‌ای هم به درخواست مردم خواهیم کرد.

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: به منظور جلوگیری از خسارات ناشی از تغییرات آب و هوایی در جنوب کرمان در نظر داریم طی صحبت با رییس سازمان هواشنایی، یک ایستگاه قوی هواشناسی در این منطقه راه اندازی کنیم.

ساداتی نژاد با بیان اینکه کشت و صنعت در جیرفت مسئولیت اجتماعی خود را به خوبی انجام نمی‌دهد، افزود: باید این امر پیگیری شود تا مازاد محصولات سرمایه گذاری و مورد استفاده بیشتر و بهتر قرار گیرد.

او تصریح کرد: در خصوص گردشگری بودن این استان، باید یک سایت گردشگری کشاورزی با نظارت میراث فرهنگی راه اندازی شود.

ساداتی نژاد با بیان اینکه باید یک صندوق حمایت در جنوب کرمان تشکیل شود، گفت: همچنین در نظر داریم با ۳۶۰ میلیارد تومان هزینه در حوزه لایه روبی قنوات از سوی نمایندگان پیگیری و کمک شود.

او تصریح کرد: استان کرمان در زمینه توسعه یک الگو بوده و موفقیت‌های چشمگیری را از آن خود کرده است که هر کدام از شهرستان‌های کرمان کاربری‌های خوب و مناسبی داشته اند.

ساداتی نژاد بیان داشت: کشاورزی خصوصی‌ترین بخش کشور بوده، ولی در زمینه حمایتی که می‌بایست بشود، نسبت به کمک‌هایی که در حوزه صنعت انجام شده، متأسفانه توجه کمی شده است.

او تصریح کرد: باید بودجه ۱۴۰۰در زمینه کشاورزی بیشتر استفاده شود.

علی زینی وند استاندار کرمان نیز با تشکر و قدر دانی از حضور رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در بازدید از جنوب کرمان در این جلسه گفت: عمده مقررات در موارد کشاورزی توجه ویژه مجلس را می‌طلبد.
او تصریح کرد: ورود دانش به مزرعه در بخش کشاورزی استان کرمان بسیار حائز اهمیت بوده به طوری که چنانچه هزار هکتار از حوزه کشاور‌ی خارج شود تاثیر زیادی بر تولیدات ندارد.
زینی وند افزود: کمیته ویژه مامور کرده ایم تا فکری فوری برای محصولات کشاورزی مردم داشته باشند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.