به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمد رئوفینژاد معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء سپاه پاسداران که ۱۲ سال بهعنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله و استاندار در کرمان حضور داشته است از سال ۶۰ و قبل از عملیات فتحالمبین با شهید سردار حاج قاسم سلیمانی دوست شد و این دوستی و رفافت تا زمان شهادت حاج قاسم ادامه داشت.
سینه سردار رئوفینژاد هم مانند دیگر دوستان حاج قاسم پر از خاطرات و حرفهای ناگفته درباره شخصیت این شهید بزرگوار است، خاطراتی که نه تنها شنیدنی و خواندنیست بلکه چراغ راه و درس زندگی برای خیلیهاست.
معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء سپاه پاسداران با اشاره به اینکه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی یکسری خصوصیات اخلاقی با جذبه برای عامه مردم و دوستان خود داشت، اظهار کرد: نوع رفتار و ارتباط حاج قاسم با مردم انصافا به همان صمیمیت، نیت خالص و از صمیم قلب و اخلاصی بود که در فیلمهایی میبینیم که بعد از شهادتش پخش شد.
بیشتربخوانید
رئوفینژاد بیان داشت: حاج قاسم واقعا به مردم عشق میورزید و این عشق، عشق عجیبی بود و فرق نمیکرد، دوستان جبهه یا مردم عادی باشند.
حاج قاسم، مردانگی مخلصانهای داشت
وی از رابطه خیلی نزدیک شهید سلیمانی با دوستان خود سخن به میان آورد و افزود: همه جا این را گفتهام که حاج قاسم یک مردانگی مخلصانهای داشت و اگر متوجه میشد، دوست و رفیقی به مشکل خورده است، امکان نداشت برای او وقت نگذارد و دغدغه نداشته باشد، درگیر آن قضیه میشد تا مشکل را برطرف کند و زمانی که در کرمان حضور داشتم، خیلی شاهد این موضوع بودم.
شهید سلیمانی در هر صحنهای برای کمک پای کار بود
فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله و و قرارگاه عملیاتی جنوبشرق کشور بیان داشت: حضور بهموقع در عرصهها و صحنههای مختلف از ویژگیهای سردار سلیمانی بود و علاوه بر صحنههای خارجی در داخل کشور هم هر اتفاقی میافتاد، حاج قاسم حاضر میشد و کمک میکرد.
رئوفینژاد در ادامه سخنان خود به بیان خاطراتی از حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سانحه سقوط هواپیمای سپاه در ارتفاعات سیرچ کرمان پرداخت و ابراز داشت: در سال ۸۱ که فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بودم و هواپیمای ایلیوشین سپاه که از زاهدان به کرمان میآمد و دچار سانحه شد و ۲۷۶ نفر بچههای لشکر شهید شدند، حاج قاسم فردای آن روز خودش را به کرمان رساند و در منطقه در کنار من مستقر شد.
مجروحان زلزله بم بر دوش حاجقاسم
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت جوی پیدا کردن پیکر شهدا و انتقال آنها از بالای کوه به پایین کار بسیار سخت و دشواری بود، اما سردار سلیمانی با تب و تابی وصفناپذیر دو، سه روز در کنار من ماند و کارها را پیگیری با دلسوزی میکرد و وقت گذاشت و ماند تا تشییع بچهها انجام شد و من نهایت تقدیر و تشکر را از او داشتم و حضور ایشان در آن صحنه را فراموش نمیکنم.
استاندار اسبق کرمان ادامه داد: صحنه دیگری که خودم ناظر آن بودم، حضور حاج قاسم در زلزله بم در سال ۸۲ بود، شهید سلیمانی و شهید احمد کاظمی که آن زمان فرمانده نیروی هوایی سپاه بود در فرودگاه بم مستقر شدند.
رئوفینژاد عنوان کرد: فرودگاه بم بعد از زلزله آسیب دیده بود و امکان ناوبری برای هواپیما وجود نداشت، اما با جسارت و شجاعت احمد کاظمی هواپیماهای سپاه در این فرودگاه نشستند و من از نزدیک شاهد ایثارگری حاج قاسم بودم که مجروحانی که از زیرآوار بیرون آورده بودند را روی دست و شانه خود با سختی و مشقت از پلههای هواپیما بالا میبرد، حتی شب نمیخوابید و خدمت بزرگ و ماندگاری به بازماندگان زلزله بم داشت.
وی خاطرنشان کرد: تاریخ کرمان نقش بیبدیل حاج قاسم در زلزله بم را فراموش نمیکند، شهید سلیمانی در حالی که وظیفه و مسوؤلیتی نداشت، اما با دلسوزی به مردم بم خدمت کرد.
سردار سلیمانی یک خبره نظامی، سیاسی و دیپلماسی بود
این یادگار دوران دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفاقت دیرینه خود با شهید سلیمانی ابراز داشت: دی ماه سال ۶۰ و قبل از عملیات فتح المبین با حاج قاسم آشنا شدم و ما از آن زمان تا پایان جنگ به همراه سایر فرماندهان از جمله کاظمی، خرازی، باکری، همت، مرتضی قربانی، اسدی، فضلی، رودکی، قالیباف و قاآنی که موسس تیپها و لشکرها بودند با هم بودیم، سفرهای کاری و زیارتی میرفتیم و در هشت سال دفاع مقدس ارتباط تنگاتنگی با هم داشتیم.
رئوفی بیان داشت: از روحیات و خُلقیات حاج قاسم درس میگرفتم و ۱۲ سالی که به عنوان فرمانده لشکر و استاندار در کرمان بودم، ارتباط نزدیکی با او داشتم و حتی زمانی که از کرمان رفتم هم با حاج قاسم ارتباط داشتم و در رفت و آمد بودیم.
وی خاطرنشان کرد: حاج قاسم مشاور خوبی برای تصمیمگیریهای شخصی خودم هم بود، تصمیمات سرنوشتساز زندگیام را با ایشان مطرح میکردم و با توجه به اینکه روحیات من را بهخوبی میشناخت، میدانست چه چیزی برای من خوب است.
معاون قرارگاه مرکزی خاتم انبیاء سپاه پاسداران با بیان اینکه شهید سلیمانی صبر و حوصله عجیبی داشت، تصریح کرد: حاج قاسم با تعمق حرف میزد و جملهبهجملهاش روی حساب بود و در ۱۰، ۱۵ سال گذشته هر وقت او را میدیدم از نظر عقلانیت، درایت، بُعد معنوی، تفکر، دوراندیشی، تحلیل، نظر دادن روی مسائل خارجی، منطقه و مسائل داخل کشور پختهتر شده بود و حسابشده حرف میزد و نظر میداد و یک خبره نظامی، سیاسی و دیپلماسی شده بود.
رئوفی با یادآوری دیدار سردار شهید سلیمانی با پوتین تصریح کرد: حاج قاسم در یک جلسه با پوتین توانست او را به این تصمیم برساند که روسیه در صحنه سوریه حضور پیدا کند و در واقع ایشان اعمالکننده سیاستهای راهبردی نظام در عرصه و صحنه نظامی، امنیتی، سیاسی و دیپلماسی خارج کشور بود.
نظر حاج قاسم «راهبرد» بود
وی با تاکید به اینکه اعتماد زیادی به سردار سلیمانی بود و وی همه مسائل صحنه را مدیریت میکرد، اضافه کرد: حاج قاسم در هر اتفاق سیاسی، امنیتی، اجتماعی و نظامی در سوریه در صحنه و تصمیمگیرنده بود.
این فرمانده ارشد نظامی از سردار سلیمانی به عنوان فرماندهی جامع و مورد اعتماد نظام نام برد و بیان داشت: نظر حاج قاسم بهعلت تحلیل و سابقه خوبی که داشت برای تصمیمگیرندگان در صحنههای مختلف «راهبرد» بود.
رئوفینژاد افزود: همیشه نگران حاج قاسم بودم و به همه میگفتم برای ایشان دعا کنیم با همین اقتدار و بدون هیچ خطری پیش برود، زیرا او دائمالخطر بود.
ارتش نیممیلیونی حاج قاسم و دستهای خالی ائتلاف غربی، عبری و عربی
وی با اشاره به خدمات و آثار شهید سلیمانی در انسجام و توسعه کمی کیفی جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: امروز ارتش نیم میلیونی در منطقه داریم که ایرانی نیستند، اما سازمانیافته، گوش بهزنگ و با تجربه در صحنه سوریه، عراق، لبنان و یمن حضور دارند و این لشکر و ارتشی است که با درایت حاج قاسم شکل گرفت و برای همیشه میماند، فرهنگ آنها، فرهنگ سلیمانی و فرهنگ مقاومت است.
معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء سپاه پاسداران در پایان سخنان خود اظهار داشت: خدا را شکر میکنیم که جهان اسلام و امت اسلام از وجود سردار سلیمانی بهرهمند شد و شاهد آثار پر برکت خون این شهید در جهان اسلام و جبهه مقاومت هستیم و ائتلاف غربی، عبری و عربی امروز در سوریه، عراق و یمن دستشان خالیست که این مهم به برکت جبهه مقاومت و خون سید و سالار جبهه مقاومت سردار حاج قاسم سلیمانیست.
منبع: فارس
انتهای پیام/