شرکت هواپیمایی کانتاس گفته است به احتمال زیاد قبل از اجازه دادن به مسافران برای پرواز در سطح بین المللی، اثبات واکسیناسیون کرونا ضروری خواهد شد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک تا پیش از این، ایرلاین‌ها برای فروش بلیط هواپیما و ورود مسافران قوانینی همچون همراه نداشتن بار چرخی، انجام تست PCR، استفاده از ماسک در تمام طول سفر را در نظر گرفته بودند، اما حالا که صحبت‌هایی درباره واکسن این بیماری شده و از قرار معلوم به زودی در سراسر جهان استفاده خواهند شد، صنعت گردشگری در مورد اجباری بودن یا نبودن واکسیناسیون ویروس کرونا دچار مشکل شده است.

کانتاس گفته است که به احتمال زیاد قبل از اجازه دادن به مسافران برای پرواز در سطح بین‌المللی، باید اثبات شود که واکسیناسیون COVID-۱۹ را داشته باشند.

 به غیر از اثبات واکسیناسیون واقعا تا چه مدت طول خواهد کشید تا تمامی افراد به واکسن دسترسی پیدا کنند؟. تا اتمام واکسیناسیون صنعت گردشگری چند درصد به روز‌های قبل از کرونا بازخواهد گشت تا ضرر‌های یک سال گذشته را جبران کند؟.

وقتی خبر موفقیت آمیز بودن آزمایش‌های واکسن COVID-۱۹ رسید، جهان که توسط ویروس کرونا ویران شده بود، سرانجام در انتهای تونل کمی نور دید. در حقیقت، بسیاری از مسافران بلافاصله برنامه ریزی در مورد سفر‌های بعدی خود را آغاز کردند. چرا که موتور‌های جستجوی مسافرت مانند Skyscanner با انتشار اخبار واکسن، از افزایش ترافیک زیادی برای رزرو هتل و بلیط هواپیما خبر دادند.

با اولویت بندی کشور‌ها برای واکسن از افراد مسن، بیماران و پرسنل بیمارستانی امکان دارد مدت‌ها و شاید یک یا دو سال طول بکشد تا نوبت این واکسن به جوانان و افراد سالم برسد. همین مسئله سوالات عمده‌ای را در مورد معنای واکسن‌های کووید ۱۹ برای صنعت گردشگری ایجاد می‌کند.

واکسن COVID-19

الزام داشتن کارت واکسن پیش از پرواز

بلافاصله پس از انتشار اخبار مربوط به واکسن‌های کرونا ویروس در سراسر جهان، ایرلاین استرالیایی کانتاس گفت که احتمالاً قبل از اجازه دادن به مسافران برای پرواز در سطح بین المللی، باید ثابت شود که واکسیناسیون COVID-۱۹ را انجام داده باشند. با این حال تا به امروز این تنها شرکت هواپیمایی است که چنین اعلامیه‌ای را اعلام کرده است.

مدیر عامل شرکت دلتا، اد باستیان نیز گفته اند که می‌تواند چنین الزامی را در پرواز‌های بین المللی مشاهده شود، اگرچه ممکن است این قوانین از طرف مقامات بین المللی باشد نه از شرکت‌های هواپیمایی.

در حال حاضر ترس اصلی شرکت‌های هواپیمایی و به طور کلی دنیای گردشگری این است که نیاز به واکسن پس از انتشار آن و در دسترس نبودن آن برای تمامی افراد، مسافران را از سفر منصرف کند و به صنعت گردشگری ضربه خورده بیشتر از قبل آسیب وارد شود.

الکساندر دو جونیک، مدیر انجمن حمل و نقل هوایی بین المللی (IATA) در مصاحبه با خبرنگاران گفته است که آزمایش برای بازگشایی مرز‌ها از واکسن حیاتی‌تر است.

یانا یک گروه تجاری است که ۲۹۰ شرکت هواپیمایی را در سطح جهان نمایندگی می‌کند. این سازمان که با نام انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی به اختصار یاتا شناخته می‌شود در سال ۱۹۴۵ در هاوانا کوبا راه اندازی شده است.

دیوید پاول، مشاور پزشکی یاتا نیز این موضوع را تکرار کرد و در یک نشست مجازی از سازمان یاتا در ماه نوامبر گفته است که شرکت‌های هواپیمایی و دولت‌ها برای دستیابی به پروتکل‌های آزمایشی استاندارد برای از بین بردن قرنطینه و کمک به گشودن مرز‌ها هستند، باید با هم کار کنند.

در حال حاضر به دلیل قوانین و محدودیت‌های موجود، عمده مسافرت‌های تفریحی در ایران با تور‌های کیش برگزار می‌شود. باید دید سرنوشت واکسن کرونا در ایران و گردشگری این کشور چطور خواهد بود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار