به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح زیر کشت زعفران استان را ۴۲۲ هکتار اعلام کرد و گفت : ۱۲۰هکتار از این سطح امسال به سطوح زعفران استان کرمانشاه افزوده شده و تولید عمده زعفران استان مربوط به ۳۰۲هکتاری است که از قبل داشتیم.
او متوسط عملکرد زعفران استان را چهار کیلوگرم در هکتار اعلام کرد و گفت : امسال ۱۷۰۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید شد.
او با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان بجز قصرشیرین و سرپلذهاب زعفران کاشت شده، افزود: بیشترین سطح زعفران را در شهرستانهای کرمانشاه، دالاهو و هرسین داریم.
او به سازگاری زعفران با شرایط اقلیمی و آب و هوایی استان اشاره کرد و افزود: کرمانشاه از گذشتههای دور خواستگاه کشت زعفران بوده و امروزه نیز زعفران تولیدی کرمانشاه از مرغوبیت و کیفیت بالایی برخوردار است.
او با اشاره به پنج واحد فعال بسته بندی زعفران در استان گفت: با وجود این ظرفیتها توسعه کشت زعفران در برنامه سازمان و در اولویت قرار گرفته، به طوری که سال آینده نیز در سطح ۱۰۰هکتار توسعه کشت این محصول دیده شده است
انتهای پیام/د