گفتگو با عوامل سریال «باخانمان» که از این هفته روی آنتن می‌رود را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نام برزو نیک‌نژاد با نویسندگی سریال تلویزیونی دودکش بر سر زبان‌ها افتاد که ماه رمضان ۹۲ از شبکه یک پخش شد. او در طول این سال‌ها سریال‌های دردسر‌های عظیم ۱ و ۲ و قرعه و... را ساخته و تجربه ساخت فیلم‌های سینمایی ناخواسته، زاپاس، دوزیست و... هم در کارنامه‌اش دارد.

حالا این کارگردان برای این شب و روز‌ها که مردم با کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، یک سریال کمدی به نام باخانمان را کارگردانی کرده که این هفته روانه آنتن شبکه سه سیما می‌شود. این سریال به تهیه‌کنندگی زینب تقوایی، اواخر تابستان امسال با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در شمال تهران آغاز شد و تاکنون بخش عمده‌ای از کار مقابل دوربین رفته است.


بیشتربخوانید


گروه تولید با وجود شیوع کرونا، در شرایط دشواری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طی دو- سه ماه گذشته تصویربرداری را پیش برده‌اند و در تلاش شبانه‌روزی هستند تا کار به موقع به آنتن پخش برسد. سازندگان سریال تلاش کرده‌اند با ساخت این اثر به خانواده‌ها یادآوری کنند که دورهمی‌های گذشته چقدر شیرین بوده و حلال مشکلات و نباید بگذاریم شرایط زندگی بین‌مان فاصله بیندازد. به همین دلیل با کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگران این سریال همچون افسانه بایگان، حسام محمودی، شهرام شکیبا، الهام اخوان و مارال فرجاد به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

دغدغه‌های برزو نیک‌نژاد، کارگردان:
لبخند را به لب مردم می‌آوریم

شما در سریال‌هایی که می‌سازید روی جزئیات زندگی و روابط میان اعضای خانواده توجه زیادی می‌کنید، آیا این اتفاق هم در سریال باخانمان افتاده است یا نه؟
ما در سریال باخانمان قصه‌ای را تعریف می‌کنیم که برای مردم ملموس است. در این سریال همچون دیگر ساخته‌هایم به آدم‌ها و روابط میان آن‌ها می‌پردازیم. زندگی در این سریال جریان دارد و سعی کرده‌ایم شخصیت‌های سریال به گونه‌ای باشد که مردم با آن‌ها همذات‌پنداری کنند. ضمن این‌که در حد توانم همراه با عوامل سعی می‌کنیم لبخند را به روی لب مردم بیاوریم.

البته به خنده آوردن مردم کار بسیار سختی است، زیرا این روز‌ها مردم نه‌تن‌ها درگیر بیماری کرونا هستند، بلکه به لحاظ معشیت هم در فشار قرار دارند، بنابراین کار دشواری است که آن‌ها را بخندانیم، اما به اندازه توان سعی می‌کنیم مردمی که آمادگی خنده را ندارند، بخندانیم. امیدواریم مردم به‌واسطه این سریال شاد شوند. البته منظورم این نیست که مردم با این سریال قهقهه می‌زنند، اما مسلما کام‌شان شیرین می‌شود.

حرف اصلی شما در این سریال چیست؟
این روز‌ها فاصله میان ما و دیگر اعضای خانواده و فامیل زیاد شده و شامل حال همه می‌شود. حتی دیگر شب چله هم کنار هم جمع نمی‌شوند. گرچه این روز‌ها به خاطر کرونا فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنیم، اما در مجموع اگر نگاهی داشته باشیم، نسبت به قدیم‌ها، این روز‌ها دیگر فاصله‌ها کم شده، این در حالی است که در گذشته همین دورهمی هم منجر به اتفاقات خوبی می‌شد. از جمله این‌که اگر کسی مشکلی داشت، با همفکری قابل حل بود، اما الان هر کس جزیره‌ای و انفرادی عمل می‌کند.

ما در سریال باخانمان به این موارد می‌پردازیم که باید دوباره مثل گذشته جمع شویم تا کنار هم از پس مشکلات بربیاییم. البته همان‌طور که من را می‌شناسید، اهل شعار دادن نیستم و در قالب قصه شیرین به این موارد می‌پردازیم تا برای مردم مفاهیم ملموس باشد و تلنگری هم به این شکل داشته باشیم. باخانمان می‌گوید که نباید غم و غصه‌ها را به تنهایی به دوش بکشیم، بلکه می‌شود در کنار هم آن‌ها را حل کنیم.

با توجه به این‌که قبل از کارگردانی، شما نویسنده بوده‌اید، قبل از شروع کار دستی روی فیلمنامه کشیده‌اید یا نه؟
فیلمنامه این سریال را آقای برادران نوشته که به نظرم نویسنده خوبی است و متن اگر خوب نبود، قطعا من را برای کارگردانی جذب نمی‌کرد. ولی متن خیلی خوب نوشته شده و برایم جالب بود. در سریال باخانمان هم مثل دیگر کارهایم ترجیح می‌دهم متن را تغییر ندهم، اما سعی می‌کنم در اجرای سکانس، رنگ و لعاب نگاه خودم را ترکیب و به کار اضافه کنم. البته فیلمنامه کامل نوشته نشده بود و ما با ۱۲ قسمت فیلمنامه آماده، کار را شروع کردیم.

ساعت‌ها با نویسنده در دفتر صحبت کردیم تا طراحی قصه و بخش‌های مختلف آن مشخص شود. علاقه‌مند بودیم قصه مفرح باشد تا مردم دوست داشته باشند. ضمن این‌که گل‌درشت به چیزی نپرداخته‌ایم و ساده به روابط میان آدم‌ها می‌پردازیم، دقیقا مثل زندگی روزمره‌مان.

معمولا کارگردانان سعی می‌کنند در یک پلان یا سکانس بازی کنند که امضای خودشان را در کار داشته باشند، آیا این اتفاق هم برای شما در سریال باخانمان افتاده و سعی کرده‌اید امضای‌تان پای کار باشد؟
من علاقه‌ای به بازی ندارم و ترجیح می‌دهم به جای این‌که امضایم در کار وجود داشته باشد، روی کار تمرکز کنم، زیرا زمان ما برای تولید سریال کم بود، باید ساعت‌های طولانی کار می‌کردیم و هنوز هم ضبط سریال ادامه دارد. بعد از تمام شدن ضبط سریال، سر مونتاژ می‌روم و ساعت‌ها در تدوین مشغول هستم. شاید باورتان نشود، اما میانگین خواب روزانه‌ام سه ساعت شده است و سعی می‌کنم تا کار قابل قبولی ارائه بدهم؛ بنابراین فرصتی برای بازیگری نیست.

شما در این سریال دو طبقه از جامعه را در نظر گرفته‌اید پایین و بالای شهر. بازیگران را براساس چه معیاری انتخاب کرده‌اید که نماینده این دو طیف باشند؟
ما در این سریال به تفاوت سطح طبقاتی می‌پردازیم و متناسب با نقش‌ها سعی کرده‌ایم بازیگران را انتخاب کنیم. البته این مساله فقط شامل جنس بازی‌ها نمی‌شود، بلکه در دکوپاژ، دکور و... هم این موارد رعایت شده است. برای طبقه پایین، آقای پورشیرازی و خانم لرستانی نقش زوج را بازی می‌کنند و برای بالای شهر، آقای پسیانی و خانم بایگان نقش برادرشوهر و زن‌داداش را بازی می‌کنند. تلاش کرده‌ام تا چیدمان نقش‌ها درست باشد.

در صحبت‌های‌تان اشاره کردید که با ۱۲ قسمت فیلمنامه کار را شروع کردید. برای‌تان سخت نبود که این‌طور بدون فیلمنامه کامل کار را انجام بدهید؟
این سختی تنها شامل حال این پروژه نمی‌شود، بلکه تا روزی که کارگردانی کنم، همیشه ادامه خواهد داشت. درمجموع و در طول سال تنها چند فیلمنامه کامل به ما پیشنهاد می‌شود، معمولا این اتفاق می‌افتد که ما با چند قسمت فیلمنامه آماده کارمان را شروع می‌کنیم و به قول معروف عادت هم کرده‌ایم. بالاخره با تجربه‌ای که داریم، کار را به سرانجام می‌رسانیم.

شیرازی و پسیانی؛ جدی، اما شیرین
حسن پورشیرازی: کارنامه رنگارنگی دارد و در طول این سال‌ها نقش‌های متعددی را بازی کرده که همه نقش‌هایش در ذهن مخاطبان به یادگار مانده است. مگر می‌شود نام پورشیرازی بیاید و مردم به یاد نقش محمود شوکت در سریال نرگس نیفتند. او در طول این سال‌ها سعی کرده با انتخاب‌های صحیح، نقش‌های متفاوتی را بازی و در کارنامه‌اش به ثبت برساند. می‌توان حتی گفت که او تا به امروز نقش پدران متفاوتی را هم بازی کرده است. آخرین سریالی که از پورشیرازی روی آنتن تلویزیون رفته، سریال برادرجان است. او در سریال باخانمان هم نقش پدر خانواده را بازی می‌کند که در عین جدی بودن، شیرین است و همچون فیلم سینمایی مهمان مامان، هم کمدی و هم شیرین است.

آتیلا پسیانی: از آن دست بازیگرانی است که نقش‌های خوش‌آب و رنگ در کارنامه‌اش کم نیست. او نه‌تن‌ها در سینما و تلویزیون نقش‌های متفاوت کم ندارد، بلکه در تئاتر هم نقش‌های ماندگاری را ایفا کرده که برای همیشه در ذهن مخاطبان باقی می‌ماند. همچنین کارگردانی تئاتر‌های پرمخاطبی هم در کارنامه‌اش دیده می‌شود. از سریال‌های اخیر او در تلویزیون می‌توان به بوم و بانو، مرضیه، زیر پای مادر و... اشاره کرد. او در سریال باخانمان نقش عمو را بازی می‌کند که از طبقه بالای شهر محسوب می‌شود. شخصیت او هم در عین جدیت، شیرینی‌های خودش را دارد.

چه خبر از بازیگران؟
حسن پورشیرازی، شهره لرستانی، حسام محمودی، الهام اخوان، مارال فرجاد، امیرحسین طاهری، امیر کاظمی، فرزانه سهیلی، امیر آتشانی، مریم سلطانی، مه‌روز ناصر‌شریف، مهناز کرباسچیان، نصرت دادرسی، حامد وکیلی، گیتی معینی، سارا عابدی، امیرعلی خانی و... (با حضور) سعید امیرسلیمانی، شهرام شکیبا، خسرو احمدی، امید روحانی، (با هنرمندی) افسانه بایگان و آتیلا پسیانی و (با حضور افتخاری) بهنام تشکر و شقایق دهقان بازیگران سریال تلویزیونی باخانمان را تشکیل می‌دهند.

زینب تقوایی، از تجربه بهتر سریال باخانمان می‌گوید:
به موضوع خانواده و تحکیم آن می‌پردازیم
زینب تقوایی، تهیه‌کننده سریال باخانمان درباره تولید این اثر می‌گوید: بعد از ساخت چند اثر ملودرام، علاقه‌مند بودم یک سریال کمدی برای مردم تهیه کنم، زیرا الان شرایط به گونه‌ای شده که فضای جامعه تشنه کار‌های مفرح و شاد است. به همین دلیل تصمیم به ساخت سریال باخانمان گرفتیم و همراه با نویسنده و کارگردان به جمع‌بندی مشخصی رسیدیم و سعی کردیم لحظات شادی را برای مردم رقم بزنیم.

وی ادامه می‌دهد: در این سریال مردم لحظات کمیک خواهند دید. ضمن این‌که محور اصلی سریال ما خانواده است و نشان می‌دهیم خانواده و تحکیم آن تا چه میزان در حل مشکلات اهمیت دارد. البته به موضوع دیگری هم اشاره می‌کنیم که هر فردی اگر تصمیم بگیرد، می‌تواند راه درستی را طی کند. گرچه نمی‌توان محیط پیرامون را در شخصیت آدم‌ها نادیده گرفت، اما در نهایت خود فرد تصمیم‌گیرنده مسیر زندگی‌اش است. همچنین به این موضوع می‌پردازیم که دورهمی میان اعضای خانواده چقدر اهمیت دارد و می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

این تهیه‌کننده درباره این‌که چطور برزو نیک‌نژاد را برای کارگردانی انتخاب کرده، می‌گوید: چند دلیل داشت. اول این‌که با او تجربه خوب سریال دودکش را داشتم و دلیل دیگر این‌که آقای نیک‌نژاد برای کارش ارزش زیادی قائل است، کمدی را خیلی خوب می‌شناسد و تعهد کاری دارد، همین دلایل منجر به همکاری مجدد شده است.

تقوایی درباره تولید این پروژه می‌افزاید: دو ماه پیش تولید سریال زمان برد. البته طبیعی بود، چون سریال پر لوکیشن و پر بازیگر است. ضمن این‌که با کرونا هم دست و پنجه نرم می‌کنیم و در این فضا ضبط سریال را مرداد شروع کردیم که همچنان ادامه دارد. چند روز دیگر تصویربرداری سریال تمام می‌شود، اما بچه‌ها خیلی سختی کشیدند، حتی همه یک یا دو بار کرونا گرفتند، ولی خوشبختانه کار با همراهی گروه به سرانجام رسیده است. خوشبختانه بازیگرانی که مدنظر داشتیم هم جذب کردیم. امیدواریم مردم از تماشای سریال لذت ببرند و آن را دوست داشته باشند.

 

گفتگو با شهرام شکیبا؛ نویسنده‌ای که بازیگر شده است
لباس رئیس دانشکده الهیات را پوشیدم
مخاطبان، شهرام شکیبا را به عنوان نویسنده، مجری، شاعر طنزپرداز و منتقد سینما می‌شناسند، اما او هم در سریال باخانمان بازی می‌کند. وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این‌که مردم شما را به عنوان مجری می‌شناسند، نگران نبودید که آیا به عنوان بازیگر هم می‌پذیرندتان یا نه، می‌گوید: بعد از تماس آقای نیک‌نژاد، درباره نگرانی‌ام با او حرف زدم. تاکید کردم که بازیگر نیستم و فکر نمی‌کنم بتوانم این کار را انجام بدهم. او هم به من گفت همان‌قدر که شما نگران هستید، من هم این نگرانی را دارم، اما مطمئنم که تشخیصم برای انتخاب شما اشتباه نیست و اشکالی ندارد. حتی آقای نیک‌نژاد تاکید کرد با ایفای این نقش، شخصیتی که مردم از من در تلویزیون می‌شناسند، به هم نمی‌ریزد. در مجموع بعد از صحبت با او نقش را پذیرفتم.

وی ادامه می‌دهد: در این سریال نقش رئیس دانشکده الهیات را بازی می‌کنم و در مجموع در چهار یا پنج قسمت از سریال حضور دارم.

شکیبا در پاسخ به این سوال که بعد از این‌که جلوی دوربین هم رفتید، این نگرانی ادامه داشت یا نه، عنوان می‌کند: واقعیت این است که دیگر نگران نبودم. برایم مهم است که آیا مردم شخصیت شهرام شکیبا را که ممکن است کار بازی هم انجام بدهد، می‌پذیرند یا نه؟ امیدوارم این اتفاق بیفتد.

این هنرمند درباره این‌که برای ایفای نقش ما‌به‌ازایی هم داشتید یا نه، توضیح می‌دهد: بله، به هر حال همه دوران دانشجویی را گذرانده و با اساتید سر و کله زده‌ایم؛ بنابراین آشنا بودم.

وی درباره این‌که اگر مردم بپذیرند، آیا دغدغه‌تان است که باز هم به بازیگری ادامه بدهید، می‌گوید: نه، واقعیت این است که آنقدر بازی برایم مهم نیست. دوست دارم اگر پیش بیاید و موفق باشم، انجام بدهم. ولی باید صبر کنیم و ببینیم نتیجه‌اش چه می‌شود و چه اتفاقاتی می‌افتد. شاید به‌شخصه مثل یک تیزر کوتاه از یک آدم باشد که در کنار اجرا، بازی هم انجام داده است.
شکیبا درباره تعامل با کارگردان می‌افزاید: کار با نیک‌نژاد عالی است. با توجه به این‌که کار من بازیگری نیست و به این حرفه هم آشنا نیستم، فکر نمی‌کردم کارگردان تا این میزان با من همراه باشد. برایم تعجب‌برانگیز بود. کاملا دست هنرمند را در طول کار باز می‌گذارد، اما این‌طور نیست که به کار توجه نکند. هر جایی که لازم باشد، جدی است و ساده از هیچ چیز نمی‌گذرد.

حسام محمودی، بازیگر نقش مسعود:
برای اولین بار نقش کمدی بازی می‌کنم

ایفاگر چه نقشی: در سریال با خانمان نقش مسعود را بازی می‌کنم که استاد معارف دانشگاه است که درگیر اتفاقاتی می‌شود. ویژگی نقش مسعود این بود که جزو شخصیت‌های اصلی سریال بود. ضمن این‌که من تا قبل از سریال باخانمان تجربه بازی در سریال‌های طنز و کمدی را نداشتم و همه کارهایم جدی بود. از این لحاظ نقش مسعود برایم جذابیت‌های زیادی داشت و علاقه‌مند بودم این نقش را ایفا کنم. ضمن این‌که مسعود در موقعیت‌های طنز متفاوت قرار می‌گیرد. امیدوارم مردم سریال را دوست داشته باشند و از تماشای آن لذت ببرند.

صحنه‌ای بود که بازی‌اش به لحاظ حسی شما را درگیر کرده باشد: باید تاکید کنم کار با آقای نیک‌نژاد واقعا تجربه بسیار خوبی برایم است و از او خیلی یاد گرفته‌ام، حتی برای معیار‌های بازیگری که در فکرم بود، تجدیدنظر کرده‌ام، زیرا ما وقتی همواره چیزی را تکرار می‌کنیم، گاهی نیاز به نقاط عطف داریم و تجربه کار با آقای نیک‌نژاد، نقطه عطفی در بازیگری‌ام است. البته از خروجی سریال اطلاع ندارم، اما شخصا در این سریال بازی نکردم، بلکه فرصت آموزش خوبی برایم بود. علاوه‌بر آن آقای نیک‌نژاد روی فیلمنامه و اجرا تسلط زیادی دارد و همیشه در صحنه بهترین پیشنهاد‌ها را خودش می‌گوید.

نگران نبودید که تجربه کار کمدی نداشته‌اید: نه، نگران نبودم، نقش‌های جدی‌ای که تا به امروز بازی کرده‌ام؛ انتخاب صرف خودم نبوده، زیرا وقتی بازیگری با نقشی شناخته می‌شود، همه برای چنین نقش‌هایی به سراغش می‌آیند. خوشحالم این اتفاق افتاد و توانستم نقشی بازی کنم که در موقعیت‌های کمدی قرار می‌گیرد.

به هر حال هر بازیگری علاقه‌مند است نقش‌های متنوع را بازی کند و من هم مستثنی از این مساله نیستم و می‌خواهم تجربه شخصیت‌های مختلف را در سینما و تلویزیون داشته باشم. همچنین دوست دارم با کارگردانان مختلف هم کار کرده و تجربه کسب کنم.

گفته‌های افسانه بایگان در نقش مهری:
یک مادر غیرقابل پیش‌بینی را در باخانمان بازی می‌کنم

آخرین سریال شما در تلویزیون با نام روز‌های بی‌قراری پخش شد و از آنجایی که در انتخاب‌های‌تان گزیده عمل می‌کنید، چطور بازی در سریال باخانمان را پذیرفتید. مسلما نقش مادری که در این سریال بازی می‌کنید، باید ویژگی‌هایی داشته باشد که برای‌تان جذاب بوده، در این‌باره بفرمایید؟
در مرحله اول فیلمنامه می‌تواند جذابیت ایجاد کند و بازیگر را به مسیری برای انتخاب کردن هدایت کند. فیلمنامه سریال باخانمان این ویژگی را برایم داشت، جذاب بود و نقش کمدی خاصی برایم در نظر گرفته شده بود که تابه‌حال کار نکرده بودم. همیشه علاقه‌مندم هنگام بازی، خلق نقش برایم چالش به وجود بیاورد و بعد خودم را محک بزنم تا از لحظات خلق نقش لذت ببرم. طبیعی است تکرار نقش‌ها نمی‌تواند تفاوت را شکل بدهد و نقشی که در سریال باخانمان بازی می‌کنم، نسبت به کار‌هایی که انجام داده‌ام، متفاوت است.

در مرحله بعد از فیلمنامه، باید تاکید کنم وقتی با آقای نیک‌نژاد صحبت کردم، متوجه شدم خیلی در کار وسواس دارد و طنز را می‌شناسد. در واقع اشراف دارد که چطور از دل واقعیت، طنز را بیرون بکشد. این اتفاق خوبی بود. البته شخصیتی که در این سریال بازی می‌کنم، روحیه خاصی دارد. گاهی مخالفت می‌کند و سد راه خیلی‌ها می‌شود، اما این ویژگی‌های رفتاری منجر به بار منفی در این شخصیت نشده و شیرین درآمده است. امیدوارم مردم ببینند و قضاوت کنند.

بعد از این همه سال کار کردن، مسلما سبک و سیاق خودتان را در بازی دارید. آقای نیک‌نژاد تا چه میزان در خلق نقش دست‌تان را باز می‌گذاشتند؟
به شخصه کار آقای نیک‌نژاد را دوست دارم و از قبل می‌دانستم در زمینه طنز کار بلد است و در طول فیلمبرداری بیشتر به این نتیجه رسیدم که اشراف به کار دارد. واقعا از کار کردن با او لذت می‌برم. جزو کارگردانانی است که خیلی با کار همراه است و در لحظه و بداهه خلق می‌کند. از هیچ چیز به‌سادگی عبور نمی‌کند. با وجود این‌که این روز‌ها با ویروس کرونا سر و کله می‌زنیم، اما در تمام مدت همراه با کار است و هدفش خلق لحظات خوب از یک فیلمنامه جذاب است. برایش آرزوی موفقیت دارم.

با توجه به این‌که در تمام این سال‌ها نقش مادران متفاوتی را بازی کردید، می‌توان گفت که این نقش با دیگر نقش‌های‌تان متفاوت است؟

بله، من شخصیت مهری را بازی می‌کنم که مادر است و همان‌طور که تاکید کردم، ویژگی‌های رفتاری خاصی دارد ضمن این‌که شخصیت مهری غیرقابل پیش‌بینی است و همین جذابیت خاصی به این شخصیت داده و با وجود منفی‌بافی‌هایش، شیرین و قابل قبول برای بینندگان است.

صحبت‌های مارال فرجاد، بازیگر نقش سمانه:
سنگ‌اندازی‌ها مانع ازدواجم می‌شود!

چه نقشی؟ نقش یک دختر دندانپزشک به نام سمانه را بازی می‌کند که ده سال است با پسرعمویش قرار است ازدواج کند، اما عمو و مادرش مرتب سنگ‌اندازی می‌کنند و نمی‌گذارند این وصلت صورت بگیرد و... نقش مادرم را خانم افسانه بایگان و نقش عمویم را آقای آتیلا پسیانی بازی می‌کنند.

ویژگی‌های نقش: واقعیت این است در این شش، هفت سال سعی کرده‌ام سریال‌هایی را انتخاب کنم که نقشم در آن ویژه باشد. به هر حال خاستگاه من در بازیگری، تئاتر است و همیشه هم پررونق بوده، اما از زمانی که درگیر بیماری کرونا شده‌ایم، بازار تئاتر هم کساد شده است، مردم هم نمی‌روند. راستش خودم هم جرات نمی‌کنم که در این اوضاع کرونایی تئاتر کار کنم. وقتی نقش سمانه به من پیشنهاد شد، احساس کردم ویژگی‌های متفاوتی دارد که بخواهم کار کنم. از سوی دیگر به غیر از فیلمنامه و نقش، دیگر بازیگران و کارگردان برایم در اولویت هستند.

آماده نبودن فیلمنامه و سختی‌های کار: طبیعی است وقتی فیلمنامه کامل آماده نباشد، اذیت می‌شویم و کمی هم نگران، چون نمی‌دانیم آخر و عاقبت نقش چه خواهد شد، اما وقتی امضا می‌کنیم، باید همه موارد را با هم بپذیریم؛ بنابراین من هم قبول کردم. امیدوارم مردم از تماشای سریال لذت ببرند. چون یک کار گروهی است و وقتی اثری با اقبال مخاطبان رو‌به‌رو شود، خستگی از عوامل رفع می‌شود.

تعامل با کارگردان: زمان زیادی برای ضبط سریال نداشتیم و گاهی در طول روز باید چندین سکانس ضبط می‌شد و همین کار را سخت می‌کرد، اما با حضور یک کارگردان حرفه‌ای این مشکلات به نظر نمی‌رسید. ضمن این‌که تعامل بسیار خوبی آقای نیک‌نژاد با بازیگران دارد و قبل از شروع فیلمبرداری همه ویژگی‌های نقش را می‌گوید، در آخر هم می‌گوید این نظرات من بود و حالا خودت با حس و حالی که داری بازی کن. در مجموع فضای کار صمیمانه و خوب است.

گفتگو با الهام اخوان، بازیگر نقش گوهر
یک دختر باهوش که مراقب خانواده‌اش است

الهام اخوان، درباره نقشی که در این سریال بازی می‌کند می‌گوید: در ابتدا خیلی ارتباط با فضای کمدی سریال نمی‌گرفتم، اما آرام آرام با فضای سریال و نقشم ارتباط گرفتم و برایم ملموس شد.

در این سریال نقش گوهر را بازی می‌کنم که یک دختر نخبه از طبقه پایین شهر است. او دختر باهوشی است که مرتب مراقب خانواده‌اش است، زیرا خانواده تا حدودی بی‌خیال هستند و او حواسش به آنهاست.

وی ادامه می‌دهد: در مجموع شخصیت این دختر لایه‌هایی دارد که برایم جذاب بود. البته گوهر یک دختر امروزی هم است، در واقع نگاهش علی‌السویه نیست و به همه چیز نگاه جدی دارد. تقابل روابط او و خانواده‌اش منجر به خلق موقعیت‌های جذابی می‌شود که به نظرم تماشای آن‌ها خالی از لطف نیست. امیدوارم مردم از تماشای سریال لذت ببرند و دوستش داشته باشند. در مجموع شخصیت‌های این سریال شیرین هستند و در موقعیت‌های بانمکی قرار می‌گیرند.

این هنرمند در پاسخ به این سوال که با توجه به این‌که همیشه نقش جدی بازی کرده‌اید، از بازی در یک سریال کمدی نگران نبودید؟ توضیح می‌دهد: راستش روز‌های اول نگران بودم، زیرا برای مخاطبان احترام زیادی قائل هستم و برایم مهم است. دلم نمی‌خواهد به گونه‌ای بازی کنم که مردم دوست نداشته باشند. به همین دلیل نگران بودم، اما همان‌طور که تاکید کردم، به مرور و با پیشرفت قصه این نگرانی برطرف شد. البته آقای نیک‌نژاد نقش بسیار مهمی داشت و مرتب این اطمینان را می‌داد که می‌توانم نقشم را درست ایفا کنم.

وی می‌افزاید: او خیلی خوب راهنمایی می‌کند تا حس‌های‌مان درست باشد. علاوه‌بر آن شنونده پیشنهادهای‌مان است و تعامل بسیار خوبی در صحنه حاکم است. نقش پدر و مادرم را هم در این سریال آقای حسن پورشیرازی و خانم شهره لرستانی بازی می‌کنند.

اخوان عنوان می‌کند: البته با خانم لرستانی و دیگر دوستان صمیمی شده‌ایم، این فضای صمیمیت به محیط کار خلاصه نمی‌شود، در بیرون هم ادامه دارد و از او خیلی یاد گرفته‌ام. همچنین کار با آقای پورشیرازی برایم موهبت بزرگی بود، زیرا از او هم خیلی یاد گرفته‌ام، چند سکانس حسی با ایشان داشتم که برایم خیلی جالب بود. در مجموع خوشحالم با این پروژه همکاری می‌کنم و تجارب خوبی به دست آوردم.

بازیگر نقش گوهر می‌افزاید: کار با آقای نیک‌نژاد تجربه عالی‌ای برایم فراهم کرد و علاوه‌بر این‌که ژانر کمدی را تجربه کردم، چیز‌های زیادی نیز از چنین کارگردان خوش‌ذوقی آموختم.

او کاری با من کرد که با دوربین دوست باشم و واهمه‌ای نداشته باشم. به همین دلیل هر روز حضورم در سریال باخانمان تجربه فوق‌العاده‌ای است.

منبع: روزنامه جام جم 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.