فرماندار رضوانشهر گفت: خسارت ناشی از سیل در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،  محمود قاسمی ، فرماندار شهرستان رضوانشهر در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گفت:  سیل امسال به تاسیسات مختلف این شهرستان بیش از ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خسارت وارد کرده است.

او افزود: سیل امسال به ۲۱ سردهنه کشاورزی و تاسیسات آبرسانی، ابنیه فنی، پل‌ها و حاشیه راه‌ها و محور‌های مواصلاتی، ۵ هزار و ۵۱۰ هکتار زمین کشاورزی، تأسیسات دامی و دام زنده دامداران و حریق خسارت وارد کرده است.

فرماندار شهرستان رضوانشهر ، با اشاره به وجود درختان مزاحم و حادثه ساز در حاشیه راه‌ها و رودخانه‌ها، گفت: بارندگی‌های شدید سبب طغیان رودخانه‌ها و تخریب پل‌ها و ابنیه‌ها خواهد شد و برای پیشگیری از هر گونه حادثه احتمالی، خواستار صدور مجوز برای حذف درختان حادثه ساز در سطح شهرستان هستیم.

قاسمی همچنین با اشاره به وجود راهدارخانه در محور پونل به خلخال در روستای زندانه ، افزود: برق رسانی به راهدارخانه برای ما بسیار مهم است و برای امداد رسانی به حادثه دیدگان احتمالی و مراقبت از جاده‌ها نیاز به تجهیز این مکان به برق است.

او همچنین گفت: با توجه به شرایط بحرانی و حادثه خیزی محور پونل به خلخال و برای جلوگیری از حوادث احتمالی نیاز به ساخت پایگاه امداد و نجات در این محور است.

فرماندار رضوانشهر با اشاره به اینکه ۲۸ روستا در بخش مرکزی و پره سر در معرض خطر رانش زمین هستند ،گفت: در این زمینه مدیریت بحران استان مساعدت لازم را در خصوص تامین اعتبار مربوطه مبنی بر پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی را داشته باشد.

امیر مرادی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه دولت از امسال هیچ گونه هزینه‌ای در حوزه بحران برای تاسیسات و زیرساخت‌ها پرداخت نمی‌کند، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید تاسیسات و زیرساخت‌های خود را بیمه کنند.

او گفت: در مورد درختان مزاحم و احتمال آسیب رساندن به تأسیسات مربوطه هم این موارد جزء مصوبات استانی است و باید نسبت به رفع این مشکل و حذف آن اقدام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین با اشاره به برق رسانی به راهدار خانه زندانه در محور پونل به خلخال افزود: برق دار کردن راهدارخانه جزء مصوبات استانی است که باید انجام بشود.

مرادی همچنین در خصوص تأمین امکانات برف روبی برای شهرداری‌های این مناطق، گفت: شهرداران و تعاونی‌های دهیاری‌ها دستگاه‌های برف روب خریداری کنند و هزینه مربوطه را مدیریت بحران استان پرداخت می‌کند.

او تصریح کرد:  در حوزه رانشی مشکلی از نظر تامین اعتبار نداریم و بنیاد مسکن شهرستان ۲۸ روستای رانشی را ارزیابی کند تا در نشستی با فرماندار و مدیرکل بنیاد مسکن استان تصمیم گیری شود.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.