به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید با شنیدن نام پیتزای پیاز کاراملی تصور خوبی از طعم این پیتزا نداشته باشد، اما با یکبار امتحان آن نظرتان عوض خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
پیاز قرمز درشت، خلال شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نان پیتا ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده ۱ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده
۳/۴ پیمانه پنیر رومانو رنده شده
۱/۴ پیمانه برگ ریحان تازه
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک خلالهای پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
یک طرف نانهای پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی وپنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.
دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیرآب شود. از روی حرارت بردارید و با برگهای ریحان سرو کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/