مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به طور کلی هدف از اجرای طرح برق امید ایجاد مدیریت مصرف و گرایش مصرفکنندگان و مشترکان پر مصرف به دسته خوش مصرفها و کم مصرفها بوده است.
او ادامه داد: در حال حاضر ۶ میلیون از مشترکان به چرخه کم مصرفها اضافه شدهاند و هم چنین ١٢ درصد هم کاهش مصرف پرمصرفها را شاهد بودهایم، این در حالی است که امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم نتایج خوب و مطلوبی را در کل کشور شاهد باشیم.
رجبی مشهدی تصریح کرد: با توجه به اینکه استان تهران با جمعیت بالایی که دارد مشترکان باید الگوی مصرف را جز برنامههای اصلی خود قرار دهند؛ چرا که برای صرف هزینههای خانگی نیز مهم تلقی میشود، در ایام غیر پیک ۲۵ درصد مشترکان خانگی شهر تهران پرمصرف هستند و در ایام پیک ۳۰ درصد مشترکان در این دسته قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید
سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: هدف از اجرای این طرح این است که مشترکان خانگی کم مصرف شوند چرا که طرح برق امید از هدر رفت انرژی جلوگیری میکند.
رجبی مشهدی گفت: اگر مشترکان ۲۰ درصد کاهش مصرف برق داشته باشند منجر به کاهش حدود ۴۰ درصدی در بهای برق مصرفی خواهند شد و به همین طریق مشترکان بخش خانگی با اعمال اصول مدیریت مصرف برق و بهینه سازی روند مصرف برق خود، از مزایا و پاداشهای ریالی در نظر گرفته شده به شکل تخفیف، بهرهمند میشوند.
سخنگوی صنعت برق کشور در ادامه در خصوص آخرین وضعیت کابلهای خود نگهدارنده در کشور گفت: این کابلها در استان تهران به پایان رسیده است، ولی در ۴ استان کشور هم به صورت صد درصدی انجام شده است.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با توجه به کاهش دما و برودت هوا مشکلاتی از قبیل یخ زدگی کابلهای برق نداشتهایم، ولی در برخی از نقاط به دلیل بارش شدید برف پارگی کابل برق گزارش شد که سریعا مشکل برطرف شد.
انتهای پیام/