علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر اعمال محدودیتها و استمرار یا کاهش آن بستگی به شرایط اپیدمی و وضعیت بیماری کرونا در هر منطقهای دارد و شاخصهایی مانند میزان موارد ابتلا، بستری یا مرگ و میر ناشی از بیماری کووید۱۹ با چگونگی اعمال محدودیتها و طبقه بندی شهرهای سراسر کشور ارتباط مستقیمی دارد.
او با اشاره به اینکه ستاد ملی کرونای هر شهر باتوجه به شاخصهای بیماری کرونا میتواند محدودیتهایی را در آن شهر اعمال کند، افزود: اعمال محدودیتها و تعطیلی مشاعل آسیب جدی به آنها وارد میکند. کاهش محدودیتها رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم، نهادها و ادارات مختلف را میطلبد. یکی از مشاغلی که به دلیل اعمال محدودیتها دچار مشکلات زیادی شده صنف هتل داران است.
اعمال محدودیتهای کرونایی مقطعی است
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: در حال حاضر اعمال محدودیتها مقطعی است و آنچه که در زمان طولانی کاربرد دارد موضوع ارتقای آگاهی مردم نسبت به بیماری کرونا و افزایش رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط آنها است. شاخصهای مربوط به بیماری کرونا در پایان هر هفته بررسی و نتایج برای استمرار یا تقلیل اعمال محدودیت در استان تهران به نهاد ذیربط ارائه میشود.
زالی گفت: به دلیل نهفتگی بیماری کرونا آثار اعمال محدودیت چند هفته بعد مشخص میشود، به طوریکه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی آثار مرگ و میر بین یک ماه تا چهل روز بعد و موارد مراجعه سرپایی به مراکز درمانی ۱۴ روز بعد مشخص میشود.
بیشتر بخوانید
او یادآوری کرد: با توجه به شروع فصل سرما و افزایش سطح ترددهای درون شهری نگران تجربه موج جدید کرونا هستیم. هرگونه شتاب زدگی و عجله در تعیین شاخصها باعث بروز تجربههای تلخ گذشته میشود، شتاب زدگی ما در تصمیمات اردیبهشت باعث شد تا شاهد خیز بلندی از بیماری در ماههای خرداد و تیر باشیم.
انتهای پیام/
به خدا همه از استرس دارن میمیرن ، شما یه کار خیر کن
پس چرا میخواید ازمون نیم میلیونی برگزار کنید.
خیلی از ناقلین گفتن میان سر جلسه
جدای از این واسه پرینت گرفتن میرن کافی نت، موقع اومدن به حوزه و خیلی جاهارو الوده میکنن. پس منتظر پیک دهم یازدهم باشید
وگرانه این ویروس یک امر طبیعی است که چون وبا و طاعون و... یک عده ای را می کشد ،اما اقتصاد مردم را هدف نمی گیرند،
یک سال است با شعار کرونا را شکست می دهیم بخاطر مرگ ۲۰۰هزار نفر ۸۵میلیون نفر را بدبخت و به نان شب محتاج کردید،به بهانه محدودیتها مردم را سرکیسه و جریمه می کنید،پول را به اسم کمکهای معیشتی به موارد خواص جامعه تزریق می کنید و ترم را روز بروز کمر شکن تر کرده اید
اگر نگران بودید مردم رو تو مترو اتوبوس ول نمیکردید که رو سر هم سوار بشن.
پس چطور با این شرایط میخوان پانصد هزار داوطلب برن آزمون استخدامی شرکت کنن چهار ساعت تو فضای بسته