در گزارش زیر طرز تهیه مگشت پلو جنوبی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه مگشت پلو جنوبی آشنا کنیم.

مواد لازم:
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم
سبزی (شوید یا سبزی ماهی) به مقدار لازم
کشمش پلویی ۱ استکان
گردو (خرد شده) ۱/۲ استکان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
برنج ۲ لیوان
گرد لیمو ۱ قاشق مربا خوری
پیاز ۲ عدد
تن ماهی ۱ قوطی
لوبیا چشم بلبلی (اختیاری) ۱/۲ پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش انار شب یلدا به سبک شهر‌های مختلف و مخلوط پلو چینی تا اسنک بادمجان و تخمه کدو اسپایسی + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا لوبیا را شسته و با مقداری آب و نمک و روغن بپزید به طوری که له نشود. برنج را با مقداری نمک خیس می‌کنیم و سپس بعد از یک ساعت، آن را با مقداری آب و نمک روی حرارت گذاشته و به مرحله آبکشی رسانده و با شوید یا سبزی ماهی مخلوط می‌کنیم.

سپس به آن ادویه و فلفل اضافه می‌کنیم. بعد پیاز‌ها را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. تن ماهی را به آن اضافه میکنیم و تفت می‌دهیم.

گردو و کشمش را نیز می‌افزاییم و نمک، فلفل، ادویه و گردلیمو و لوبیا پخته شده را می‌ریزیم.

بعد رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می‌دهیم. این مواد را با پلو مخلوط کرده و در قابلمه‌ای به صورت لا به لا می‌ریزیم تا دم بکشد.

سایر نکات

۱) در این پلو بهتر است از ۵ حبه سیر تازه استفاده شود که خوب است آن را همراه با پیاز تفت دهیم.
۲) این پلو مخصوص جنوب کشور است و در شیراز هم مصرف میشود.
۳) استفاده از لوبیا چشم بلبلی در این غذا در دستور‌های مختلف متفاوت است و برخی از آن‌ها این غذا را بدون آن طبخ میکنند.
۴) این پلو به صورت تند طبخ میشود.
۵) سبزی ماهی شامل گشنیز و شنبلیله است که میزان گشنیز به شنبلیله ۴ به یک است. برای مثال برای یک کیلو سبزی ماهی ۸۰۰ گرم گشنیز و ۲۰۰ گرم شنبلیله را در نظر می‌گیریم.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۲ دی ۱۳۹۹
مورد پسند بود.ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۰۱ دی ۱۳۹۹
سلام‌ مورد پسند من نبود