مختار جلالی جواران، معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه برگزاری کلاسهای عملی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: بخش عملی آموزشهای دانشگاه علمی کاربردی مهارتی است و بیش از ۶۰ درصد واحدهای دانشگاه علمی کاربردی عملی بوده و حتما باید کلاسهای عملی شامل کارگاه، حضوری در کارخانه و آزمایشگاه برگزار شود.
او افزود: اینکه کلاسهادر چه زمان برگزار شود، بر اساس تصمیم ستاد کرونای هر استان است. اگر وضعیت شهرستانی نارنجی باشد، میتوانند کلاسهای عملی را برگزار کنند در غیر اینصورت برگزاری کلاسهای عملی وجود ندارد.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی درباره وضعیت دانشجویانی که شهریه کلاسهای عملی را پرداخت کرده اند، توضیح داد: برخی از استانها با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا میتوانند کلاسهای عملی را برگزار کنند اما دانشجویانی که نتوانند در کلاسهای عملی به دلیل شرایط موجود شرکت کنند و این کلاسها برگزار نشود، نمره این ترم آنها با وضعیت «ناتمام» درج میشود و شهریهای که پرداخت کردهاند، نزد دانشگاه محفوظ میماند.
به گفته جلالی جواران، به محض فراهم شدن شرایط واحدهای عملی دیگر هم برگزار میشود.
او درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم گفت: با توجه به شریط موجود به احتمال قوی امتحانات به صورت مجازی برگزاری خواهد شد مگر اینکه برخی از استانها شرایط عادی داشته باشند که در این وضعیت کلاسهای آنها حضوری برگزار خواهد شد. فعلا برنامه ریزی ما برای آزمون مجازی طراحی شده است. ۲۳ درس نیز به صورت متمرکز در سراسر کشور برگزار میشود.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی بیان کرد: ترم گذشته مشکل خاصی در سامانه آموزش مجازی نداشتیم اما گاهی مواقع در روند برگزاری کلاسها با قطعی اینترنت وقفه ایجاد میشد که برای این امر نیز کلاسها را در ساعات مختلف پخش کردیم تا از بار سامانه مجازی کاسته شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/