یک متخصص ارشد تغذیه بهترین نوشیدنی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز را معرفی کرد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، آنتونینا استارودوبووا، متخصص ارشد تغذیه گروه بهداشت مسکو در مقاله‌ای اعلام کرد نوشیدن کاکائو برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز موثر است.

او افزود: کاکائو منبع پروتئین، کربوهیدرات ها، اسید‌های آلی، مواد معدنی و ویتامین‌های A و B است.

متخصص ارشد تغذیه ادامه داد: دانه‌های کاکائو دارای مقدار زیادی بیوفلاونوئید، آنتی اکسیدان طبیعی است که از غشای سلول بدن در برابر آسیب محافظت می‌کند. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط ​​پودر کاکائو می‌تواند کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد و خطر بیماری‌های قلبی- عروقی را کاهش دهد. ثابت شده است که کاکائو بهره وری مغز را افزایش داده، فشار خون و چربی خون را تنظیم می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
عاشق کاکاعوم مرسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
بدین آقا زاده ها بخورن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۸ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
کاکائوعشقه زندگی وشادابی ونشاط
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۶ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
به به کاکائو بهترین و خوشمزه ترین خوراکی دنیاست .البته نه این فراورده های کاکائویی که با کیلو کیلو شکر و روغن مخلوط شده باشه
کاکائو خالص خالص همون که بی نهایت تلخه اما خوشمزه ترین تلخ جهانه