مهدی دینداری مدیر کل بهزیستی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: :۴۵ هزار و ۵۳۰ نفر در استان همدان دارای معلولیت هستند .
او در ادامه تصریح کرد:اداره کل بهزیستی ،اداره راه شهرسازی و نوسازی در مناسب سازی شهری نقش برجسته ای دارند.
دینداری گفت:۲۵ درصد جمعیت جامعه نیاز به مناسب سازی دارند که ۱۰ درصد این آمار را معلولان تشکیل داده و مابقی مربوط به سالمندان و زنان باردار است.
مدیر کل بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه استان همدان چهارمین استان سالمند کشور است گفت:با رعایت نکردن مناسب سازی در شهرها حق ۲۵ درصد افراد جامعه نادیده گرفته می شود.
دینداری در ادامه تاکید کرد:طبق مقررات ملی ساختمان، ادارات ، آپارتمان و پاساژ های بیش از سه طبقه، باید دارای آسانسور و نرده های ایمنی و پله های مناسب با ارتفاع کم و رمپ و یا مسیر شیب دار برای عبور ویلچیر داشته باشند و ضوابط را رعایت کنند.
مدیر کل بهزیستی استان همدان افزود:برای حضور بیشتر معلولان و سالمندان در اجتماع باید محیط شهری مناسب سازی شوند.
دینداری با بیان اینکه در کلینیک پزشکان مناسب سازی باید رعایت شود گفت:در کلینیک های در دست احداث دسترسی به آسانسور و نرده ایمنی ویژه افراد معلول و سالمندان الزامی است.
او در ادامه با اشاره به اینکه توجه نشدن به مناسب سازی در بسیاری از معابر و ساختمان ها اصلی ترین مشکل معلولان و سالمندان است گفت:معابر بین النهرین،استادان و میدان شریعتی برای استفاده معلولان و سالمندان مناسب سازی شده اند.
انتهای پیام/م
یعنی که جانبازان و معلولین ویلچری هیچ حقی نداریم .