تعداد ربات‌هایی که برای تحویل سفارش های رستوران و مواد غذایی در سطح جهان استفاده می شدند در حال افزایش است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  تمرکز در تحویل غذا باعث شد تا رستوران‌ها و تجارت مواد غذایی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۰ زنده بمانند. برنامه‌های Dunzo ،WeFast و Swiggy Genie برخی از برنامه‌های پرکاربرد در هند در سال جاری هستند. پیشرفت‌های فناوری با هوش مصنوعی، رباتیک و اتوماسیون برای تحویل سریع‌تر، کارآمد و از همه مهم‌تر بدون تماس در حال توسعه است.


بیشتر بخوانید


هفته گذشته یک شرکت تحویل کالا در مسکو به نام Yandex Eats از راه‌اندازی رباتی که غذاهای رستوران و سفارش های مواد غذایی را ارائه می‌دهد، خبر داد. این یک سرویس مهم تحویل غذا و مواد غذایی در روسیه است که بیش از ۳۰ هزار بازرگان در ۱۶۶ شهر دارند. با ارسال یک پست در صفحه ​​شرکت، مشتریان می‌توانند تحویل ربات را در برنامه Yandex.Eats انتخاب کنند. کاربر می‌تواند موقعیت و وضعیت خود را با برنامه ردیابی کند. برای دریافت سفارش، کاربران باید قفل برنامه را با استفاده از تلفن هوشمند خود باز کنند.

در چند سال گذشته ما شاهد رشد مداوم تقاضا برای خدمات تحویل بوده‌ایم و حوادث سال ۲۰۲۰ این روند را پیشرفت داده است. به همین دلیل است که اکنون ربات‌هایی وجوود دارد که به کمک مردم می‌آیند. آن‌ها بخشی از تحویل بار را به عهده خواهند گرفت که به صاحبان کسب و کار امکان می‌دهد سرعت رشد را با افزایش تقاضا برای خدمات خود حفظ کنند. ربات‌ها می‌توانند وعده‌های غذایی، مواد غذایی، سفارش از فروشگاه‌های آنلاین رستوران را تحویل دهند و به آرامی اما پیوسته به بخشی طبیعی از زندگی در شهر تبدیل خواهند شد.

تحویل غیرحضوری غذا توسط ربات‌ها

شرکت‌هایی مانند آمازون، گوگل، فدرال اکسپرس، استارشیپ فناوری با معرفی نیاز به تحویل بدون تماس، ربات‌های تحویل را نیز معرفی کرده‌اند. آمازون کمی جلوتر از بقیه شرکات‌ها بوده‌است. این شرکت در ژانویه ۲۰۱۹ رباتی را به نام Scout در سیاتل آزاد کرد. شرکت رباتیک مستقر در سانفرانسیسکو Starship Technologies یک ربات خودمختار با انرژی الکتریکی را در پردیس‌های کالج معرفی کرد.

تحویل غیرحضوری غذا توسط ربات‌ها

در همین حال شرکت‌های فناوری در آسیا عقب نیستند. شرکت فناوری ربات ژاپنی ZMP Inc در حال آزمایش تحویل ربات است. دولت ژاپن در توسعه چنین فناوری‌هایی سرمایه گذاری کرده است زیرا آن‌ها با کمبود سریع جمعیت و نرخ زاد و ولد کمبود نیرو دارند. در چین، غول تحویل Meituan Dianping با راه‌اندازی یک ربات خودمختار در پکن در اوایل سال جاری تحویل بدون تماس را گسترش داد. سال گذشته یک شرکت چینی وایت راینو با سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل متحد همکاری کرد و ربات‌های زایمان را برای حمل غذا و دارو در محوطه دانشگاه بیمارستان صحرایی گوانگو در ووهان معرفی کرد. اعتقاد بر این است که آن‌ها نه تنها ارتباط انسانی را کاهش می‌دهند، بلکه باعث از بین رفتن کار پرسنل مشغول بیمارستان می‌شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.