پرتابگر المپیکی کشورمان درباره وضعیت تمریناتش برای مسابقات المپیک توکیو توضیحاتی را مطرح کرد.

احسان حدادی، پرتابگر المپیکی کشورمان  در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دیدارش با سردار دهقان، مشاور فرمانده کل قوا اظهار کرد: سردار دهقان امروز در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب حضور یافت. من هم صبح امروز بعد از عمل جراحی در آلمان به کشورمان برگشتم و جلسه‌ای با صیامی، رئیس فدراسیون دو و میدانی داشتم و از  دیدن سردار دهقان خوشحال شدم.  

حدادی درباره پیش بینی خود از المپیک توکیو و این که به مرز آمادگی می‌رسد، بیان کرد: به طور حتم برای المپیک به مرز آمادگی می‌رسم. جلسه امروز با رئیس فدراسیون دو و میدانی برای آمادگی صد در صد در المپیک برگزار شد. اگر قرار باشد من در المپیک حضور پیدا کنم، باید بهترین نتیجه را بگیرم و به عنوان یک توریست در این مسابقات حضور پیدا نمی‌کنم.  

تمرینات سنگین خود را از ۲ هفته دیگر شروع می کنم 

حدادی درباره وضعیت مصدومیت خود بیان کرد: من تقریبا ۴۰ روز پیش، جراحی پایم را انجام دادم و خدا را شکر که پزشکم از عمل جراحی  راضی بود؛ عمل سختی را پشت سر گذاشتم. از تمام کسانی که همکاری کردند تا من برای عمل جراحی به آلمان بروم، تشکر می‌کنم. با وجود این که اسم عمل خار پاشنه بود، اما عمل جراحی خیلی حساسی را انجام دادم، در قسمت آشیل مشکل داشتم که پزشکم توانست به خوبی عمل را انجام دهد. تمرینات خود را از فردا استارت می‌زنم؛ در ابتدا به صورت آرام کار می‌کنم و از ۲ هفته دیگر تمرینات سنگین خود را  پیگیری خواهم کرد.  

عمل جراحی خارپاشنه در آلمان، تصمیم  فدراسیون پزشکی ورزشی بود 

پرتابگر المپیکی کشورمان درباره انتقادات وارده درباره انجام ندادن عمل خارپاشنه در ایران، گفت: تمام تصمیمات برای ورزشکاران را فدراسیون پزشکی و ورزشی می‌گیرد. سرپرست و پزشکان این فدراسیون تصمیم گرفتند که  عمل جراحی خارپاشنه  در ایران انجام نشود و من در آلمان جراحی کنم. زمانی که فدراسیون پزشکی ورزشی این تصمیم را گرفته است، من کاره‌ای نیستم که مخالفت کنم و  به عنوان یک ورزشکار موفق در دو و میدانی در آلمان جراحی کردم و امروز به کشورمان برگشتم.  

ورزشکار برای مدال آوری در المپیک، نیازمند حمایت مسئولان است

پرتابگر المپیکی کشورمان درباره حمایت فدراسیون دو و میدانی گفت: صیامی ۲ ماه پیش به عنوان رئیس فدراسیون دو و میدانی انتخاب شد. او دو و میدانی کار و چند سال دبیر فدراسیون بوده است. صیامی فردی است که دو و میدانی را دوست دارد و اخلاق مدار است و امیدوارم که همه دست به دست هم بدهیم که یک موفقیت بزرگ در المپیک به دست آید. اگر قرار است ورزشکاری در المپیک مدال بگیرد، باید کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون دو و میدانی از آن ورزشکار حمایت کنند. اگر خبرنگاران و خیلی از افراد پشت ورزشکار نباشند و از او انتقاد کنند، به طور حتم آن ورزشکار نمی‌تواند صد در صد آمادگی خود را برای المپیک حفظ کند.  

مبلغ قرارداد مربی آمریکایی ام حدودا ۲۵۰ میلیون تومان است

حدادی  درباره این که گفته می‌شود بیشتر هزینه‌های  فدراسیون دو و میدانی صرف او می‌شود، گفت: هزینه‌ها را من مشخص نمی‌کنم و در دو و میدانی عرفی داریم که ورزشکار  مثل همه رشته‌های ورزشی باید با یک مربی تمرین کند. در ایران مربی تربیت نکرده‌ایم که بتواند من را تمرین بدهد و مجبوریم مربی خارجی بیاوریم. زمانی که مربی خارجی به خدمت می‌گیریم، باید هزینه هایش را پرداخت کنیم و مشکل ما این است که قیمت ارز بالا رفته و مقصر این موضوع من نیستم. زمانی که مک ویلکینز، مربی آمریکایی با فدراسیون دو و میدانی قرارداد بست، حقوقش با دلار ۴ هزار تومانی معادل ۲۵ میلیون تومان بود و اکنون مبلغ قراردادش  حدودا ۲۵ ۰ میلیون تومان  شده است. اگر همانند رشته‌های المپیکی همانند کشتی، وزنه برداری و تکواندو، مربی در دو و میدانی پرورش می‌دادیم در آن صورت اکنون دغدغه ما این نبود که چرا هزینه حدادی بالا است.  

او افزود: من به خاطر این که مربی ام به ایران نمی‌آید، باید در اردوی خارجی حضور یابم؛ به همین علت هزینه‌ها ۲ برابر می‌شود و مقصر این موضوع من نیستم؛ بالا رفتن قیمت ارز و تربیت نکردن مربی دو و میدانی در کشور مقصر هستند.  

حدادی درباره وضعیت اردوهایش گفت:  برنامه هایم را به فدراسیون دو و میدانی ارائه کرده‌ام و "مک ویلکینز" پیش قرارداد خود را ارسال کرده است. اگر قرار باشد در المپیک نتیجه بگیریم، باید برنامه‌ها اجرایی شوند. با توجه به این که" مک " مربی ام است به همین علت یک مقدار از اردو‌های من در ایران و مابقی در خارج از کشور برگزار می شوند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار