به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اله بخش بلوچی مدیر امور توزیع برق شهرستان نیکشهر گفت: تمام خدمات شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان از ابتدای آذر امسال به صورت غیرحضوری و الکترونیکی ارائه میشود که به پیروی از این طرح ۱۰۰ درصد خدمات توزیع برق نیکشهر نیز از ۱۰ آذر ماه جاری به صورت غیرحضوری آغاز شده است.
اله بخش بلوچی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تحول دیجیتال صنعت برق و با هدف کاهش تردد و مراجعات مردم و مقابله با شیوع ویروس کرونا بیش از۴۰ خدمت مورد نیاز مشترکان توزیع برق به صورت غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن برق من، سایت اینترنتی شرکت توزیع نیروی برق استان به آدرس www.sbepdc.ir (میز خدمات الکترونیک) و سامانه تلفنی ۱۵۲۱ امور مشترکین و ۱۲۱ اتفاقات انجام می شود.
او بیان کرد: تعدادی از همکاران این امور به صورت تمام وقت نحوه نصب و استفاده از اپلیکیشن برق من و سامانه تلفنی ۱۵۲۱ و ۱۲۱ را آموزش می دهند.
مدیر امور توزیع برق شهرستان نیکشهر به پروژه تعویض کابل سیمی به خودنگهدار این شهرستان اشاره کرد و افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از هفت کیلومتر از شبکه برق این شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
بلوچی اظهار داشت: محله ریپ، گالینک و روستاهای مخت و ملوران از جمله مناطقی هستند که این تعویض انجام شده است.
او ادامه داد: اعتبارهزینه شده برای تعویض هفت کیلومتر از شبکه برق این شهرستان به کابل خودنگهدار حدود ۲۱۰ میلیون تومان بوده است.
مدیر امور توزیع برق شهرستان نیکشهر با بیان اینکه طبق برنامه پیش بینی شده، تا پایان سال جاری پنج کیلومتر دیگر از شبکه توزیع برق این شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل خواهد شد افزود: همچنین ۲۶ کیلومتر از شبکه برق این شهرستان در مرحله مناقصه و واگذاری قرار دارد.
او خاطر نشان کرد: خاموشی حداقلی، تلفات انرژی کمتر، کیفیت برق مناسب، حفظ امنیت جانی مردم، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، بهبود مبلمان شهری، کاهش خطرات برق گرفتگی، جلوگیری از سرقت شبکه های برق، ارتقای شاخص های بهره برداری شبکه، حفظ محیط زیست و جلوگیری از سرشاخه زنی درختان از جمله مزیت های استفاده از کابل های خودنگه دار در شبکه توزیع برق است.
انتهای پیام/ع