به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرسول همتی گفت: واکسیناسیون علیه ویروس آنفلوانزا، اگرچه به حذف کامل این بیماری نمیانجامد، اما در کاهش موارد شدید عفونتهای حاد تنفسی طی فصلهای پاییز و زمستان موثر است؛ پس در شرایطی که هنوز واکسن بیماری کووید-۱۹ در دسترس نبوده و درمان قطعی آن کشف نشده است، کنترل بیماری آنفلوانزا، اهمیت ویژهای دارد.
او افزود: با توجه به رعایت دستورالعملهای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا نظیر فاصله گذاری فیزیکی، الزام به استفاده از ماسک و شست و شوی مرتب دست ها، انتظار میرود تعداد افراد کمتری به آنفلوآنزا مبتلا شوند، اما با این وجود، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای پایبندی به تعهد خود نسبت به حفظ و ارتقای سلامت جامعه، واکسیناسیون گروههای پُرخطر را دستور کار خود قرار داده و برای تأمین و توزیع واکسنهای استاندارد موردنیاز، اقدام کرده است.
همتی، سالمندان و دیگر مددجویان مقیم مراکز توانبخشی و نگهداری را یکی از این گروههای پُرخطر برشمرد و عنوان کرد: با همکاری مشترک سازمان بهزیستی و دانشگاه و همزمان با هفته جهانی سالمندان، طرح واکسیناسیون آنفلوآنزا در مراکز نگهداری از سالمندان تحت پوشش این سازمان اجرا شد.
این مقام مسئول توضیح داد: در مرحله نخست این طرح، سالمندان و معلولان جسمی و حرکتی که در مراکز شبانه روزی نگهداری میشوند، ۶۳۶ مددجوی سالمند و غیرسالمند واکسینه شدند و در مرحله دوم نیز، دو هزار و ۸۸ نفر از معلولان ذهنی، اعصاب و روان و کودکان ساکن شیرخوارگاهها و مراکز شبه خانواده، واکسن آنفلوانزا را دریافت کردند.
همتی یادآور شد: با توجه به اهمیت و ضرورت حفظ حداکثری سلامت کارکنان توانمند و خدوم این مراکز به ویژه در شرایط خاص همه گیری و عفونتهای حاد تنفسی، واکسیناسیون آنان نیز به صورت کامل انجام شد.
معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تاکید بر اهمیت واکسیناسیون گروههای پُرخطر در برابر بیماری آنفلوانزا، رعایت دستورالعملهای پیشگیری و کنترل ویروس کووید-۱۹ را همچنان ضروری برشمرد.
انتهای پیام/